Lifestyle

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τσακώθηκε στα μπουζούκια για το unfollow του Βέρτη

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τσακώθηκε στα μπουζούκια για το unfollow του Βέρτη

Πηγή Φωτογραφίας: Yupiii

Τι της απάντησε ο Νίκος;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αγαπά ιδιαίτερα τα social media και είναι αρκετά ενεργή τα τελευταία χρόνια σε αυτά. Την περίοδο της πανδημίας και της καραντίνας, καθημερινά έκανε live από το προφίλ της στο Instagram. Δεν ξέραμε όμως μέχρι χθες, πως είναι και ιδιαίτερα ευαίσθητη, στο θέμα του ποιοι από τους συναδέλφους της την ακολουθούν.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou)

Το περιέγραψε εκείνη με τον πιο αστείο τρόπο, έχοντας μάλιστα απέναντί της και τον τραγουδιστή που την νευρίασε και ο οποίος είχε και οπτικά ντοκουμέντα με τον θυμό της.Νατάσα Θεοδωρίδου και Νίκος Βέρτης, ήταν χθες καλεσμένοι στον μεγάλο ραδιοφωνικό μαραθώνιο του My Radio. Αποκάλυψαν την χημεία τους και την φιλία τους που κρατά αρκετά χρόνια, (εκείνος της έχει γράψει και δύο τραγούδια) αλλά παράλληλα και τον λόγο που μία μέρα τσακώθηκαν και μάλιστα σοβαρά.

Αιτία ήταν το παράπονο της Νατάσας, επειδή εκείνος δεν την ακολουθούσε στο Instagram. Η ίδια ξεκίνησε να περιγράφει την διαφωνία τους: «Πριν τον covid, του λέω μία μέρα «Παιδάκι μου δεν με ακολουθείς στο Instagram. Είσαι με τα καλά σου; Μου λέει, ότι δεν ακολουθεί κανέναν. Και τι, θα σου πούμε μπράβο; Ακολούθησε με, του λέω».Ο Νίκος Βέρτης που δεν σταματούσε να γελά την ώρα που η Νατάσα εξιστορούσε το περιστατικό, αποκάλυψε ότι έχει και ντοκουμέντο από την διαφωνία τους: «Έχω ένα κρυφό βιντεάκι όταν ήμασταν στο στούντιο, εκείνη τραγουδά ένα από τα τραγούδια μου και εγώ είμαι έξω στην κονσόλα και έχει τσαντιστεί τόσο πολύ και μου το λέει και εγώ την γράφω σε βίντεο στο κινητό μου εκείνη την στιγμή. Δεν της το έχω στείλει. Γιατί αν το στείλω θα το ανεβάσει αμέσως».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments