Ζώδια

Μερικές ουράνιες παγίδες για τον Αιγόκερω 2022

Μερικές ουράνιες παγίδες για τον Αιγόκερω 2022

Πηγή Φωτογραφίας: Fitness

Ο ανάδρομος Ερμής προσθέτει στο δράμα όταν ξεκινά στις 29 Δεκεμβρίου.

Καθώς πλησιάζετε προς το νέο έτος, μπορεί να κάνετε δύο πράγματα: να αναλογίζεστε τα ορόσημα του 2022 και να ορίζετε προθέσεις για το επόμενο έτος. Αυτό ευθυγραμμίζεται τέλεια με την εποχή του Αιγόκερω.

Όχι μόνο ο εργατικός Αιγόκερως επιβάλλει την υπογραφή του, την σκληρή αγάπη, σε όλα τα ζώδια, αλλά και έντονες ανάδρομες κινήσεις θα μας σαρώσουν επίσης.

Όταν ο φιλόδοξος Αιγόκερως έχει την καρδιά του σε κάτι, καταβάλλει δουλειά για να το αποκτήσει – κάτι που μπορεί να εξηγήσει το κίνητρο που νιώθουμε κατά τη διάρκεια της εποχής της θαλάσσιας κατσίκας.

Η ακλόνητη πίστη τους και η πραγματιστική προσέγγιση της ζωής μας εμπνέουν να δουλέψουμε σκληρά και να δούμε τα πράγματα ορθολογικά και όχι συναισθηματικά. Επειδή η εποχή του Αιγόκερου ξεκινά πάντα το χειμερινό ηλιοστάσιο, είναι μια όμορφη στιγμή για να στοχαστείτε και να φυτέψετε σπόρους.

Παρά τις δυνατές δονήσεις της σεζόν του Αιγόκερω 2022, υπάρχουν μερικές ουράνιες παγίδες . Πρώτον, ο Άρης εξακολουθεί να είναι ανάδρομος μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, θα συνεχίσει να εξαντλεί την ενέργειά μας. Ο ανάδρομος Ερμής προσθέτει στο δράμα όταν ξεκινά στις 29 Δεκεμβρίου.

Αυτές οι αναδρομές συχνά προάγουν τη νοσταλγία… και ας είμαστε ειλικρινείς, τον πειρασμό να στείλετε μήνυμα στον πρώην σας ή να γλιστρήσετε ξανά σε παλιές συνήθειες. Ευτυχώς, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που εκφοβίζουν έναν Αιγόκερω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments