Lifestyle

Μπιλ Γκέιτς: Βάζει πωλητήριο στο πολυτελές διαμέρισμα τής κόρης του στη Νέα Υόρκη

Μπιλ Γκέιτς: Βάζει πωλητήριο στο πολυτελές διαμέρισμα τής κόρης του στη Νέα Υόρκη

Πηγή Φωτογραφίας: Head Topics

Η Τζένιφερ Γκέιτς είναι έγκυος και την προσεχώς τριμελή οικογένεια δεν τη χωράει το διαμέρισμα των 223 τ.μ

Ο Μπιλ Γκέιτς πουλάει το σπίτι της κόρης του στη Νέα Υόρκη, σε μια αγοραπωλησία που δε θα είναι ακριβώς προσοδοφόρα για τον μεγιστάνα.

View this post on Instagram

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

Σύμφωνα με την ΝΥ Post, ο Γκέιτς έδωσε 5 εκατομμύρια δολάρια μετρητά για την αγορά του διαμερίσματος των τριών υπνοδωματίων στην Πέμπτη Λεωφόρο του «Μεγάλου Μήλου» και τώρα το πουλά 4,75 εκατ.

Ο 67χρονος είχε αγοράσει το πολυτελές διαμέρισμα που «βλέπει» στο Central Park για την Τζένιφερ ώστε να έχει ένα μέρος να μένει μετά την αποφοίτησή της από το Στάνφορντ. Ωστόσο, μετά τον γάμο της με τον Nayel Nassar, τον Αιγύπτιο/Αμερικανό επαγγελματία ιππέα το Οκτώβριο του 2021 και εν αναμονή του πρώτου του παιδιού σε λίγες εβδομάδες, το διαμέρισμα φαίνεται μικρό για τη νέα τους ζωή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το διαμέρισμα εμβαδού 223 τ.μ έχει τεράστια παράθυρα για ανεμπόδιστη θέα.Από τη στιγμή που μετακόμισε εκεί η Τζένιφερ, έγιναν πολλές τροποποιήσεις – διεύρυνση του σαλονιού και της τραπεζαρίας, προσθήκη μπαρ και ψυγείου κρασιών καθώς και διαμόρφωση του τρίτου υπνοδωματίου ως γραφείου.

Το κτήριο στο οποίο βρίσκεται το διαμέρισμα, διαθέτει θυρωρό όλο το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα, μόνιμο διαχειριστή, κέντρο φίτνες, μπαρ για τους κατοίκους του καθώς και παιδότοπο.

Η απόφαση να πουλήσει το διαμέρισμα συμπίπτει με την παραδοχή του Γκέιτς πως θα βγει προσεχώς από τη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη.«Έκλεισα τα 67 τον Οκτώβριο. Είναι σκληρό που πιστεύω πως γέρασα – στην Αμερική οι περισσότεροι άνθρωποι τής ηλικίας μου είναι συνταξιούχοι. Παρότι δε με νοιάζει σε ποια σειρά βρίσκομαι στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων, ξέρω πως, όσο πετυχαίνω στην προσφορά, τόσο θα πέφτω προς τα κάτω και τελικά θα βγω εντελώς από τη λίστα» έγραψε ο ίδιος στις 20 Δεκεμβρίου στο προσωπικό μπλογκ που διατηρεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments