Αθλητισμός

Πλήρης δράση λίγο πριν το νέο έτος

Πλήρης δράση λίγο πριν το νέο έτος

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η 15η και τελευταία αγωνιστική για το 2022, αρχίζει σήμερα (28/12) και περιέχει λίγο απ' όλα...

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2022, η Super League μας… χαρίζει ένα «γεμάτο» διήμερο. Η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεκινά σήμερα (28/12) και στην… μάχη θα μπουν όλοι οι «μεγάλοι».

Η μέρα ξεκινά στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, όπου ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ιωνικό σε έναν πρώιμο τελικό παραμονής (17:00, Novasports Prime). Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 13η και στην 14η της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και είναι προφανές ότι θα γίνει μάχη για το… εξάποντο παραμονής.

Στις 18:00 (Cosmote Sport 3), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να ξεπεράσει το σοκ της ισοπαλίας με τον ΠΑΣ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώριο για άλλη απώλεια, αφού αυτή την στιγμή είναι 4οι και στο -12 από την κορυφή. Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Σισέ, Μπα, Άβιλα, Αγκιμπού, Βρουσάι, Μπόουλερ και Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ, αντίθετα, επέστρεψε ο Ουί Τζο.

Λίγο αργότερα, στις 19:30, η ΑΕΚ παίζει εκτός έδρας με τον Βόλο (Cosmote Sport 2) και γνωρίζει ότι η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη. Η «Ένωση» θέλει να μείνει (τουλάχιστον) στο -6 από την πρώτη θέση και πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Θεσσαλών, οι οποίοι αυτή την στιγμή βρίσκονται στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. O Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Βίντα, όμως στην αποστολή βρίσκονται ξανά οι Τσούμπερ και Άμραμπατ.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται στις 20:00. Εκείνη την ώρα θα ξεκινήσει το σημαντικό ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (Novasports Prime). Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται σε ανοδική πορεία και σε καλή κατάσταση, κάτι που θέλει να… δείξει και κόντρα στον 7ο της βαθμολογίας. O Λύρατζης επέστρεψε στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες και Κούρτιτς. Σε ό,τι αφορά τους γηπεδούχους, ο Κρις Κόουλμαν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σουάρεθ, Μαυρομμάτη, Κιβρακίδη και Γκονζάλεθ.

Τέλος, η «γεμάτη» μέρα θα ολοκληρωθεί στην – ξανά κατάμεστη – Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:30 τον ΟΦΗ (Cosmote Sport 1) και θέλει να αφήσει πίσω του την ισοπαλία με τον Ιωνικό, ώστε να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει την διαφορά του από την 2η ΑΕΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει ξανά στους Βέρμπιτς και Σένκεφελντ, οι οποίοι θα βρεθούν κατά πάσα πιθανότητα και στην αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού». «Μέσα» για τον ΟΦΗ ο Τσιλιανίδης και ο Γιαννούλης, εκτός οι Βούρος, Γρίβας, Τοράρισον, Μπουζούκης, Στάικος.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments