Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3: Έκανε το 2/2 και πέρασε στα ημιτελικά

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3: Έκανε το 2/2 και πέρασε στα ημιτελικά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το τέταρτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» πήρε το βράδυ της Τετάρτης (28/12) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ερνάντες νίκησε και στην Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ

Το τέταρτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» πήρε το βράδυ της Τετάρτης (28/12) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ερνάντες νίκησε και στην Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ (οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 3-2) και προκρίθηκε πανηγυρικά στην τετράδα της διοργάνωσης.

Αντίπαλος του «τριφυλλιού» στο δρόμο για τον τελικό θα είναι ο Μίλων, από τον οποίο οι πρωταθλητές και κάτοχοι του τροπαίου ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο ματς κι αφού ξέφυγε με 10-5 έδειχνε να είναι το «αφεντικό» στο ματς. Παρότι η αθηναϊκή ομάδα είχε δύο ευκαιρίες για να κλείσει το σετ, ο ΠΑΟΚ με επί μέρους 3-0 έκανε το 1-0 (26-24).

Ντέρμπι ήταν και το δεύτερο σετ, μόνο που αυτή την φορά οι «πράσινοι» κατάφεραν με άσο του Ερνάντες να φτάσουν στο 27-25 και να ισοφαρίσουν. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και πήρε τα επόμενα δύο σετ με 25-21 και 25-13.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στον πρώτο του 2023 καθώς θα βρεθούν αντίπαλοι και στο Σούπερ Καπ που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 4 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι αυτό ανάμεσα στον Φοίνικας Σύρου και στον Ολυμπιακό, ενώ οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 18 και 21 Ιανουαρίου 2023.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments