Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Πούχατς για να υπογράψει στους πράσινους

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Πούχατς για να υπογράψει στους πράσινους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η ώρα για πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, λίγες ημέρες πριν μπει το 2023, έφτασε

Η ώρα για πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, λίγες ημέρες πριν μπει το 2023, έφτασε. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έφτασαν σε πλήρη συμφωνία τόσο με την πλευρά του Τιμοτέους Πούχατς όσο και με εκείνη της Ουνιόν Βερολίνου, στην οποία ανήκει, για τον εξάμηνο δανεισμό του με οψιόν αγοράς, με τον 23χρονο αριστερό ακραίο αμυντικό να μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και να φτάνει στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” λίγο πριν τις τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

“Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς η επιβεβαίωση ήρθε μία με δύο ημέρες πριν.

Είμαι χαρούμενος γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος ο οποίος παλεύει για το πρωτάθλημα φέτος και κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του, ενώ σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, είπε: “Μίλησα με φίλους μου που ξέρουν τον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι στην ομάδα αγωνιζόταν ο Βαζέχα και μου είπαν κάποια πράγματα για τον σύλλογο. Επίσης μίλησα με τον Μπακασέτα, που είναι καλός φίλος μου από τη θητεία μου στην Τραμπζονσπόρ και μου είπε καλά λόγια”.

Η συνέχεια για τον παίκτη περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε κατ’ευχήν θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Ακολούθως θα μπει στο προπονητικό πρόγραμμα του τριφυλλιού, όντας διαθέσιμος -τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο- για το πρώτο παιχνίδι του 2023, αυτό απέναντι στον Λεβαδειακό, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 17:00 για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Σημειώνεται πως ο Τιμοτέους Πούχατς αποτελούσε τον εκλεκτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την κάλυψη του κενού στο αριστερό άκρο της άμυνας, το οποίο δημιουργήθηκε μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κριστιάν Γκάνεα.

Οι πιέσεις που άσκησε η πλευρά των πρασίνων στη γερμανική ομάδα απέδωσαν καρπούς, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για εξάμηνο δανεισμό (δίχως την καταβολή ενοικίου) με οψιόν αγοράς, έως τα μέσα του Ιουνίου 2023.

Όσον αφορά στο buy out που προβλέπεται, αυτό θα είναι ύψους 3.000.000 ευρώ σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πολωνία, χωρίς πάντως οι πράσινοι να είναι υποχρεωμένοι να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον σύλλογο της Bundesliga για τον Πολωνό διεθνή αριστερό μπακ.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments