Ελλάδα

Συγκλονίζει το βίντεο από επιχείρηση διάσωσης κοριτσιού που έπεσε σε διάτρηση βάθους 40 μέτρων

Συγκλονίζει το βίντεο από επιχείρηση διάσωσης κοριτσιού που έπεσε σε διάτρηση βάθους 40 μέτρων

Πηγή Φωτογραφίας: Pronews

Το κορίτσι παγιδεύτηκε μαζί με την μικρότερη αδελφή της για τουλάχιστον 2.5 ώρες, οπότε και η αδελφή της πήρε την ηρωϊκή απόφαση να σκαρφαλώσει στο σωλήνα και να ζητήσει βοήθεια.

Το αδερφάκι του κοριτσιού τόλμησε και σκαρφάλωσε στη σωλήνα της διάτρησης, διανύοντας κατακόρυφη απόσταση 40 μέτρων και ειδοποίησε τους γονείς τους. Ακόμα μια φορά επαληθεύονται οι προβλέψεις μας. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε τόσο τυχεροί, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Και προστίθεται: «Προ ημερών και μετά από επανειλημμένες κλήσεις για ανάσυρση κυρίως ζώων από ανοικτά πηγάδια, με κινδύνους να αναφύονται και για τα μέλη μας κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων διάσωσης, κάναμε έκκληση τόσο σε ιδιώτες όσο και σε όλους τους αρμόδιους Κρατικούς φορείς να επιθεωρήσουν και να ασφαλίσουν ανοικτές διατρήσεις και πηγάδια.

Σήμερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία με μέλη μας διασώστες από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας ανέσυραν παιδάκι (κοριτσάκι) 11.5 ετών από διάτρηση με νερό βάθους 40 μέτρων, ευτυχώς χωρίς εμφανή σοβαρό τραυματισμό.»

Έπαιζαν ανέμελα…

Το κοριτσάκι μαζί με την αδελφή του 9.5 ετών κατέληξαν στο πάτο της διάτρησης όταν ενώ έπαιζαν ανέμελα, το εντελώς πρόχειρο κάλυμμα της διάτρησης σε αυλή κατοικίας στο Δήμο Λακατάμιας, υποχώρησε.

Παρέμειναν εκεί για 2.5 ώρες καλώντας για βοήθεια χωρίς ανταπόκριση μέχρι που το 9.5 ετών κοριτσάκι τόλμησε και σκαρφάλωσε στην σωλήνα της διάτρησης και διήνυσε κατακόρυφη απόσταση 40 μέτρων μέχρι την επιφάνεια και ειδοποίησε τους γονείς τους.

Μπράβο στα κοριτσάκια για την τόλμη και το θάρρος που επέδειξαν. Μπράβο στα μέλη μας των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας για την άψογη και πετυχημένη επιχείρηση διάσωσης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments