Lifestyle

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η πρώτη κοινή της φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα στο instagram

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η πρώτη κοινή της φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα στο instagram

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το μοντέλο ευχαριστεί το 2022 που της έφερε αυτή τη σχέση.

Το 2022 φτάνει στο τέλος του και είθισται στα social media να κάνουν όλοι την ανασκόπηση της χρονιάς είτε με βίντεο είτε με φωτογραφίες. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει τη χαρά της γι’ αυτό που της έφερε το 2022 στα προσωπικά της.

View this post on Instagram

A post shared by Garifalia kalifoni (@garifalia.kalifoni)

Εδώ και αρκετό καιρό, από το καλοκαίρι, έχει γίνει γνωστό πως η πρώην παίκτρια του GNTM είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα, με τον τραγουδιστή μάλιστα να το απορρίπτει κιόλας. Οι φωτογραφίες τους όμως που είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι από γνωστό μαγαζί στη Χαλκιδική, δε μπορούσαν να αμφισβητηθούν.

Τώρα όμως, η Γαρυφαλλιά κάνει την πρώτη ανάρτηση στο Instagram μαζί με τον σύντροφό της και το κάνει με τέτοιο τρόπο που ξέρει ότι θα κάνει τα μίντια να ασχοληθούν.

Στην αγκαλιά της βρίσκεται ένας άντρας, χωρίς όμως να φαίνεται το πρόσωπό του ολόκληρο, αλλά μόνο η μύτη και η δεξιά πλευρά από το δεξί μάτι και κάτω, δηλαδή μάγουλο και σαγόνι, ενώ την selfie τραβάει ο ίδιος κάτι που αποκαλύπτει μέρος από το χέρι και το στήθος του.

Τα λαγωνικά, πάντως, έχουν ήδη αρχίσει να ταιριάζουν σημεία του προσώπου και του σώματος με τον Χρήστο Μάστορα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments