Πολιτική

Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με την οικογένειά του [pic]

Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με την οικογένειά του [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

«Καλή χρονιά!!! Με υγεία, και ευτυχία!» έγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 

«Καλή χρονιά!!! Με υγεία, και ευτυχία!» έγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, απευθύνοντας ευχές για τη νέα χρονιά. Ο κ. Μητσοτάκης δημοσίευσε μάλιστα και μία φωτογραφία με τα μέλη της οικογένειάς του σε γιορτινή διάθεση, μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο ίδιος επέλεξε να φορέσει ένα πιο χαλαρό λουκ, χωρίς γραβάτα, ενώ τόσο η σύζυγός του Μαρέβα και οι δύο κόρες του, Σοφία και Δάφνη, όσο και ο γιος του, Κωνσταντίνος, με κοστούμι και γραβάτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μητσοτάκη: Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού από 1η Απριλίου

«Υποδεχόμαστε το 2023 με αισιοδοξία και με όπλο μας την αλήθεια, το σχέδιο και την όρεξη για δουλειά», αναφέρει μεταξύ άλλων στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα θετικά βήματα που έγιναν μέσα στο 2022 για τη χώρα αλλά και σε αυτά που έρχονται το 2023, με βασικότερο την αύξηση του κατώτατου μισθού, η οποία θα δρομολογηθεί από 1η Απριλίου και όχι από  1η Μαΐου, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι «αν το πρώτο μας σύνθημα ήταν οι «λιγότεροι φόροι», το δεύτερο πρέπει να είναι οι «καλύτεροι μισθοί», η αξιοπρεπής υγεία για όλους και η προσιτή στέγη, ιδίως για τη νέα γενιά».

“Από την 1η του μήνα οι συνταξιούχοι θα δουν, μετά από πολλά χρόνια, αυξήσεις στις συντάξεις τους. Οι γιατροί του ΕΣΥ θα δουν αυξήσεις στις απολαβές τους. Και πλέον όλοι οι Έλληνες θα ανακουφιστούν από την κατάργηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης. Από τον Φεβρουάριο, επίσης, η πολιτεία θα καλύπτει ένα σημαντικό μέρος των βασικών εξόδων των νοικοκυριών. Ενώ την 1η Απριλίου, νωρίτερα από πέρυσι, θα αυξηθεί και πάλι ο κατώτατος μισθός” σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments