Αθλητισμός

Συνάντηση Ράντονιτς – Γιαννακόπουλου: Έρχονται αλλαγές

Συνάντηση Ράντονιτς – Γιαννακόπουλου: Έρχονται αλλαγές

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε τον Ντέγιαν Ράντονιτς σε συνάντηση, σε μια πρώτη προσπάθεια να βρεθούν λύσεις για την επόμενη μέρα.

Ημέρα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό η Τρίτη (3/1).

Το «τριφύλλι» βαδίζει πάνω σε ένα δύσκολο μονοπάτι με τις τέσσερις σερί ήττες στην Euroleague, που τον κρατούν μακριά από την οκτάδα και τη «συντριβή» από τον Ολυμπιακό να φέρνουν εξελίξεις. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε σε συνάντηση τον Ντέγιαν Ράντονιτς, για να συζητηθούν όσα έχουν γίνει την τρέχουσα σεζόν, αλλά και η κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι «πράσινοι» στα περισσότερα παιχνίδια τους.

Προς το παρόν, είναι άγνωστο το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών στο meeting που είχαν, το οποίο κράτησε τρεις ώρες. Όμως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Γιαννακόπουλος δεν θα αφήσει να περάσει εύκολα η βαριά ήττα της Παρασκευής (30/12) και για αυτό αναμένονται αποφάσεις για την ΚΑΕ ακόμα και μέσα στην μέρα.

Για την ακρίβεια, εξηγήσεις και απαντήσεις θα ζητηθούν από όλους τόσο για την ήττα από τους «ερυθρόλευκους», όσο και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Έτσι, εντός των επόμενων ωρών αναμένονται αποφάσεις στο «πράσινο» στρατόπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments