Lifestyle

Νέλλη Γκίνη: «Με τον Ζαμπέτα έγινε ένα τσακωμός πριν παντρευτούμε, αυτό το λάθος το πληρώνω μία ζωή» [vid]

Νέλλη Γκίνη: «Με τον Ζαμπέτα έγινε ένα τσακωμός πριν παντρευτούμε, αυτό το λάθος το πληρώνω μία ζωή» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ciao.gr

Η Νέλλυ Γκίνη μιλάει αποκλειστικά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, για τον ράπερ γιο της και τον παραλίγο γάμο της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα.

Η Νέλλη Γκίνη μίλησε για τον ράπερ γιο της, αλλά και τους δυο γάμους που έχει κάνει!

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι επαγγελματικό να φύγεις. Κάθομαι, τελειώνω τη δουλειά μου και φεύγω. Εμένα με ενδιέφερε να είμαι στη σκηνή. Παλιά όταν ήμουν μαθήτρια της δραματικής σχολής κι επρόκειτο να παίξω, του τα είπα. Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση. Άνοιξα την κλειδωμένη πόρτα κι έφυγα».

Όσον αφορά τους δύο γάμους που έχε κάνει, τόνισε η Νέλλυ Γκίνη:

«Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν πολύ νέα γύρω στο 18 και παντρεύτηκα από έρωτα. Χώρισα γιατί θέλησε να μου πει ότι πρέπει να σταματήσω το θέατρο κι εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό. Το άλλο ήταν ένα λάθος που κράτησε πάρα πολύ λίγο. Κράτησε μόνο 15 μέρες. Δεν ήμουν τελικά κορίτσι για γάμο.

View this post on Instagram

A post shared by Nelli Gkini (@nelligkini)

Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός κι ο Μιχάλης έφυγε. Εγώ έκανα ένα τραγικό λάθος, το οποίο το πλήρωσα κα θα το πληρώνω μια ζωή»!

Ενώ μίλησε και για τον γιο της, τον ράπερ Boem. «Είναι ράπερ ο Boem. Στα πρώτα ακούσματα είχα φρικάρει. Αλλά ο Μάριος δεν είναι σε άγριο στυλ. Θα έλεγα, δεν ξέρω αν αυτός συμφωνεί, ότι είναι melody rap.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments