Lifestyle

O πρωταγωνιστής του ‘Emily in Paris’ θεωρείται μεγάλο φαβορί για τον ρόλο του James Bond

O πρωταγωνιστής του ‘Emily in Paris’ θεωρείται μεγάλο φαβορί για τον ρόλο του James Bond

Πηγή Φωτογραφίας: Collider

Ο γοητευτικός ηθοποιός που ίσως αντικαταστήσει τον Daniel Craig στον διάσημο ρόλο.

Μετά την αποχώρηση του Daniel Craig από τις ταινίες James Bond αποχαιρετώντας τον ρόλο του Βρετανού πράκτορα, πολλά είναι τα ονόματα που έχουν συζητηθεί για τον ρόλο. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Aaron Taylor-Johnson θεωρούταν φαβορί, μέχρι το τελευταίο δημοσίευμα της Daily Mail που έριξε στο τραπέζι το όνομα ακόμα ένός γοητευτικού σταρ που θεωρείται κατάλληλος για να υποδυθεί τον πράκτορα 007.

View this post on Instagram

A post shared by Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Ο Lucien Laviscount, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς Emily In Paris, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει όλα όσα ψάχνουν οι υπεύθυνοι της ταινίας στον επόμενο James Bond, ενώ η παραγωγός Barbara Broccoli βλέπει πολύ θετικά μια τέτοια απόφαση.

Πηγές αναφέρουν στη βρετανική εφημερίδα πως “πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ηθοποιό που είναι υπερβολικά γοητευτικός και τους τελευταίους 18 μήνες έχει αποκτήσει πολλούς fans με τον ρόλο του στο Emily In Paris” τονίζοντας πως “το στούντιο ήδη βλέπουν τον 007 σε αυτόν και πόσο θα ταιριάξει με τον ρόλο”.

Το μόνο αρνητικό είναι πως ο Lucien στο παρελθόν είχε εμφανιστεί στη ριάλιτι εκπομπή Big Brother και μάλιστα ήταν ένας πολύ δημοφιλής παίκτης, όπως αναφέρουν οι πηγές. Αυτό φαίνεται, όμως, πως δεν έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους παραγωγούς, αφού πλέον θεωρείται ένας επιτυχημένος ηθοποιός. Οι στοιχηματικές εταιρείες πάντως θεωρούν ακόμα ως επικρατέστερους για τον ρόλο τους Aaron Taylor-Johnson και τον Henry Cavill.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments