Focus

Irina Shayk: Οι λέξεις “ψεγάδι” και “ατέλεια” απουσιάζουν από το λεξικό του super model από τη Ρωσία

Irina Shayk: Οι λέξεις “ψεγάδι” και “ατέλεια” απουσιάζουν από το λεξικό του super model από τη Ρωσία

Πηγή Φωτογραφίας: vita.gr

Και ο Θεός έπλασε το super model από τη Ρωσία

Πριν ακριβώς 37 χρόνια, σε μία μικρή ρωσική πόλη κοντά στα σύνορα με το Καζακσταν, όταν ακόμα η Σοβιετική Ένωση δεν είχε διαλυθεί σε χίλια κομμάτια, ερχόταν στη ζωή η Irina Valeryevna Shaykhlislamova (κατά κόσμον Irina Shayk). Μερικές δεκαετίες αργότερα, το μικρό κοριτσάκι από τις παγωμένες στέπες θα κατακτούσε τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και μαζί με αυτές τις φαντασιώσεις κάθε αντρικού μυαλού στον πλανήτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irina shayk (@irinashayk)

Η Ρωσίδα που σβήνει 37 κεράκια σήμερα δεν είναι απλά συγκλονιστικά όμορφη. Είναι αφοπλιστικά τέλεια. Αν οι σύγχρονοι γλύπτες δεν ασχολούνταν με αφαιρετικά σχήματα, μεταμοντέρνους πειραματισμούς και πολύπλοκα installations είναι σίγουρο ότι θα προσπαθούσαν να φυλακίσουν στο μάρμαρο τα χαρακτηριστικά της. Σαν ένα κειμήλιο τέλειας ομορφιάς που θα έμενε εις τους αιώνες των αιώνων. (Αμην).

Οι λέξεις “ψεγάδι” και “ατέλεια” απουσιάζουν από το λεξικό του super model από τη Ρωσία. Όχι άδικα, οι κατά σειρά διάσημοι σύντροφοί της – Cristiano Ronaldo, Bradley Cooper- θεωρήθηκαν οι τυχεροί άντρες του πλανήτη. Όσο για τις επαγγελματικές της συνεργασίας; Όπως ήταν φυσικό τα εσώρουχα της Victorias’ Secret αγκάλιασαν το θεϊκό κορμί της, αφού πρώτα, πίσω στο μακρινό 2011, άφησε με ανοιχτό το στόμα τον πλανήτη φιγουράροντας στο εξώφυλλο του Sports Illustrated.Αντρικά περιοδικά (ανάμεσά τους και το βρετανικό Esquire), γυναικεία περιοδικά, εμβληματικές φωτογραφήσεις, βίντεο που κόβουν την ανάσα, πόζες που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για το προφανές: Όταν ο Θεός έπλαθε την Irina Shayk την προόριζε για να γίνει η πιο τέλεια, πιο αφοπλιστικά όμορφη γυναίκα της εποχής της. Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στο παρακάτω φωτογραφικό αφιέρωμα από το esquire.com.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments