Αθλητισμός

L’ Equipe: «Η ΑΕΚ και η Μπεσίκτας προσφέρουν 3,5 εκατ. Ευρώ για τον Κουγιατέ» (video)

L’ Equipe: «Η ΑΕΚ και η Μπεσίκτας προσφέρουν 3,5 εκατ. Ευρώ για τον Κουγιατέ» (video)

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό από το Μάλι, Κίκι Κουγιατέ, κάνει λόγο η γαλλική «L’ Equipe», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η Ένωση έχει κάνει πρόταση στη Μετς για την απόκτησή του!

Για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Μετς, Κίκι Κουγιατέ, κινείται η ΑΕΚ σύμφωνα με ρεπορτάζ της «L’ Equipe»! Όπως υποστηρίζεται, η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση που φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γαλλικού μέσου, ο άσος από το Μάλι έχει στα χέρια του δύο προτάσεις αυτή την στιγμή, μία της ΑΕΚ και μία της Μπεσίκτας, με την Μετς ωστόσο να προσπαθεί να πάρει περισσότερα χρήματα, κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον παραχωρήσει. Ο Κουγιατέ αυτή την στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024, επομένως η ομάδα του μπορεί να ζητήσει ότι εκείνη κρίνει καλύτερο για την ίδια.

Ο ύψους 1.92 μ. Κουγιατέ βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία (25 ετών), είναι διεθνής 21 φορές με την εθνική ομάδα του Μάλι και αποτελεί μακράν τον καλύτερο αμυντικό της Μετς αυτή την περίοδο, γι’αυτό και ζητάει 5 εκατ. ευρώ για να τον δώσει, ειδικά από την στιγμή που τον είχε αγοράσει με 3,5 εκατ. το 2020 από την Τρουά. Στα συν για την Ένωση είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να παίξει σε μία μεγαλύτερη κατηγορία από την Ligue 2 στην οποία αγωνίζεται τώρα η Μετς.

Φέτος μετράει 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και άλλες τρεις στο Κύπελλο. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 72 παιχνίδια με 2 γκολ με την Μετς, ενώ νωρίτερα είχε καταγράψει 31 συμμετοχές με 7 γκολ, με την φανέλα της Τρουά. Πριν μετακομίσει στη Γαλλία, βρισκόταν στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας όπου έμεινε από το 2016 έως το 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments