Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για 11 – 17 Ιανουαρίου 2023

Ερωτικές Προβλέψεις για  11 – 17 Ιανουαρίου 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Καλό είναι να εστιάσουμε σε πρωτότυπες λύσεις και να φορτίσουμε με όλη την θετικότητα και την δημιουργικότητα μας στόχους, σχέσεις και συνεργασίες, αντιμετωπίζοντας με σταθερότητα και ψυχραιμία τις ανατροπές της περιόδου.

Κριός

Αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα στην εργασία σας, την οικογένεια ή το σύντροφο σας. Η έπαρση και η υπερβολή δεν θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια να δείτε τους πραγματικούς λόγους διένεξης και τελικά τους σωστούς τρόπους διευθέτησης των ζητημάτων που προκαλούν αυτή την ένταση.

AstroTip: Δώστε χώρο και χρόνο στα πράγματα να καταλαγιάσουν, ώστε να μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά το τι πραγματικά συμβαίνει.

Ταύρος

Μην προσπαθήσετε να ρίξετε φως σε σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας, αν η διάθεσή σας είναι να τους κρίνετε ή να τους επικρίνετε. Ξεμπερδέψτε ασαφείς καταστάσεις μέσα σας πρώτα, και μετά προχωρήστε στην εξομάλυνση των σχέσεων αυτών που βρίσκονται εδώ και καιρό σε συγκρουσιακή φάση.

AstroTip: Συζητήσεις που αφορούν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα χρειάζονται προσοχή.

Δίδυμοι

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συγκρούσεις τόσο στον εργασιακό όσο και στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα, που θα οφείλονται στον λάθος τρόπο που ενδεχομένως να επιλέξετε να επικοινωνήσετε πράγματα που σας ενοχλούν και σας κάνουν να δυσφορείτε. Οι δύσκολες συνειδητοποιήσεις που έχετε κάνει καλό θα είναι να μην σας στρέψουν σε λάθος συμπεράσματα και τελικά σε αντιπαλότητα με το περιβάλλον σας.

AstroTip: Αποφύγετε τα παιχνίδια σε διπλό ταμπλό.

Καρκίνος

Η εβδομάδα σας στρέφει στην κατανόηση πως κάθε τέλος κρύβει και μια αρχή, καλώντας σας να πάρετε γενναίες αποφάσεις για τη διαχείριση των υποθέσεών σας. Είναι στο χέρι σας να οργανώσετε τις τακτικές με τις οποίες θα τελειώσετε με ό,τι έχει φθαρεί, αντιμετωπίζοντας «γενναία» και με δυναμισμό, πρακτικότητα και λογική όσα βλέπετε ότι δεν προχωράνε πια.

AstroTip: Εκθέστε στην αλήθεια και την πραγματικότητα όσα σας ταλαιπωρούν και μεταλλάξτε τα σε τάξη.

Λέων

Η εβδομάδα επαναφέρει το θέμα των βαθιών αλλαγών και των νέων ξεκινημάτων που θα σας οδηγήσουν να ελευθερωθείτε από πιεστικές καταστάσεις, που σας εγκλωβίζουν. Εστιάστε σε ζητήματα που αφορούν φίλους, συνεργάτες, αλλά και το σύντροφο σας, και επιλέξτε να αφήσετε πίσω σας δυσλειτουργικά κομμάτια, που σας γεμίζουν φόβο, αστάθεια και ανασφάλεια.

AstroTip: Μείνετε στην αλήθεια και την πραγματικότητα ως έχει.

Παρθένος

Αξιοποιήστε την εβδομάδα, ώστε να διευθετήσετε επιτυχώς τα επικοινωνιακά εμπόδια, που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και προσωπικών σχέσεων, που και σας ασκούν πίεση και σας κρατούν σε εκκρεμότητα. Αποφύγετε τις λεκτικές υπερβολές και την κριτική, αν θέλετε να αποφύγετε τις οριστικές ρήξεις.

AstroTip: Εκφραστείτε, αν θέλετε να σας καταλάβουν, με κεντρικό άξονα τον εαυτό σας και το πώς εσείς νιώθετε.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα σας ζητά να κάνετε καινούρια ξεκινήματα, ξεμπλοκάροντας καταστάσεις που σας καθήλωναν στο άμεσο παρελθόν. Μια νέα πορεία μπορεί να ξεκινήσει, αν εσείς αποφασίσετε να απελευθερωθείτε από πιέσεις και εγκλωβιστικές καταστάσεις, που σας στερούν την ελευθερία σας.

AstroTip: Ξεκαθαρίστε μπερδεμένες καταστάσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Σκορπιός

Η εβδομάδα σας φέρνει αντιμέτωπους με μπερδεμένες καταστάσεις, τις οποίες χρειάζεται να διασαφηνίσετε και αφορούν σε πιεστικές καταστάσεις σε προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και φιλίες. Ρίξτε φως σε ό,τι σας κρατάει πίσω, κυρίως μέσω εξάρτησης, φόβου και ενοχών και απαλλάξτε τη ζωή σας από αυτό.

AstroTip: Αποφύγετε να αναλωθείτε σε εγκεφαλικές αξιολογήσεις και προσδοκίες και ακολουθείστε λογικές και όχι συναισθηματικές επιλογές για πρακτικά ζητήματα.

Τοξότης

Η εβδομάδα βγάζει στην επιφάνεια καταστάσεις που αφορούν στον περίγυρό σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό, που χρειάζεται να διευθετηθούν άμεσα. Εσείς καλό είναι να εστιάσετε τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα, δίνοντας ώθηση στο πως θα λυθούν ασάφειες και φόβοι.

AstroTip: Βγείτε από θολές καταστάσεις και μην χάνεστε, φορτίζοντας έντονα συναισθηματικά τα πράγματα, από το φόβο να τα αντιμετωπίσετε.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα σας φανερώνει πως δρόμοι που ήταν κλειστοί στο παρελθόν χρειάζεται σταδιακά να ανοίξουν. Το ζητούμενο για εσάς είναι να αναζητήσετε τις ευκαιρίες και να βρείτε την θέληση να εξυγιάνετε μπερδεμένες καταστάσεις, ασάφειες και πλάνες, που σας εγκλωβίζουν και σας κρατούν «δέσμιους», ώστε να μπορέσετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

AstroTip: Οι διαρκείς ανακατατάξεις δείχνουν πως η αναγκαιότητα του ορισμού του ατομικού και επαγγελματικού σας πλαισίου από την αρχή είναι έντονη.

Υδροχόος

Υγιή ξεκαθαρίσματα μπορούν να σας ανακουφίσουν, ωθώντας σας να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις και ζητώντας σας να βάλετε στην άκρη φόβους και ανασφάλειές σας. Επαναξιολογήστε πόσο η δράση σας συμβάλλει στην πρόοδο και την ωρίμανση, τόσο την δική σας όσο και των γύρω σας.

AstroTip: Σημαντικά ξεκαθαρίσματα είναι σημαντικό να στηριχτούν πάνω στον σεβασμό, ώστε να ειπωθούν ξεκάθαρα αλήθειες, που θα σας απελευθερώσουν.

Ιχθύες

Η εβδομάδα σας φέρνει σε επαφή με το πόσο γειωμένα υποστηρίζετε τις αλλαγές που αφορούν στην πορεία σας. Αποδεχτείτε με ρεαλισμό πως ένας κύκλος ανώριμων προσωπικών και επαγγελματικών καταστάσεων κλείνει, και ανοιχτείτε σε ισότιμες και ενήλικες επιλογές.

AstroTip: Εξυγιάνετε πλάνες, παιδικά σενάρια και εξαπατήσεις, εκθέτοντας τα στην αλήθεια και την πραγματικότητα, που θα σας οδηγήσουν να βρείτε τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα απατηλά όνειρα και στο όραμα Ζωής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments