Ζώδια

Ευθύδρομος Άρης στους Διδύμους από 12/1 – Τι σημαίνει για τα ζώδια

Ευθύδρομος Άρης στους Διδύμους από 12/1 – Τι σημαίνει για τα ζώδια

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στις 15 Μαρτίου, ο Άρης θα τετραγωνίσει τον Ποσειδώνα, όψη που παρουσιάζει δυσκολίες στην λήψη αποφάσεων, έντονη αναποφασιστικότητα και καταστάσεις που χρειάζονται ευαίσθητο και προσεκτικό, αλλά συνάμα ξεκάθαρο χειρισμό.

Ο Άρης μετά από την δίμηνη αναδρομή του στο ζώδιο των Διδύμων γυρίζει επιτέλους σε ευθύδρομη τροχιά στις 12 του μήνα στην 8η μοίρα των Διδύμων και απελευθερώνει όλη την ενέργεια που είχε συσσωρευτεί από την τελευταία μέρα του περασμένου Οκτώβρη και μετά μέχρι τώρα, ανάλογα με τον τομέα που επηρέασε η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του πλανήτη στον προσωπικό μας χάρτη. Γενικότερα, τώρα αρχίζει μια περίοδος που μέχρι και τα μέσα του Μάρτη, μπορούμε να δράσουμε πιο δημιουργικά, αποτελεσματικά και αποφασιστικά πάνω σε σχέδια και ιδέες που έμειναν πίσω εξαιτίας της αναδρομής και μέχρι τα μέσα Μάρτη να καταφέρουμε να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος αλλά και την χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Επίσης, η ορθοδρόμηση του Άρη δίνει τώρα την ευκαιρία να διορθώσουμε παρεξηγήσεις ή απόλυτες συμπεριφορές που είχαμε στην σχέση μας με αδέλφια, στενούς συγγενείς ή στις συνομιλίες και συνδιαλλαγές μας με το στενό μας περιβάλλον. Ιδέες και σχέδια σε σχέση με σύντομα ταξιδάκια ή εξόδους αρχίζουν και πάλι να παίρνουν τα πάνω τους.

ΚΡΙΟΣ

Αν είχες διαφωνίες και συγκρούσεις με έναν αδελφό ή συγγενή ή έναν οικείο φίλο σου όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των αδελφών, τώρα η κατάσταση αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει. Ίσως να συγκρουστήκατε λόγω των παρορμητικών ενεργειών σου ή κάποιος από τους δυο σας επεδίωκε να ασκήσει έλεγχο και εξουσία πάνω στον άλλον. Τώρα που ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, συνειδητοποιείς ότι η μάχη ήταν για το τίποτα και αναγνωρίζεις ότι υπήρχε ανάγκη να μετασχηματιστεί η σχέση. Επίσης, δεν φοβάσαι να εκφέρεις τις απόψεις και τις ιδέες σου, τα λόγια σου έχουν δύναμη και ισχυρή επιρροή στις συζητήσεις, έχεις το θάρρος να προβάλεις τις ιδέες σου και να μοιραστείς τις σκέψεις σου, σκέψου όμως πριν πεις κάτι που θα μετανιώσεις,

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αγωνιζόσουν για την ισορροπία της οικονομικής σου κατάστασης ή ήρθες αντιμέτωπος με έλλειψη χρημάτων όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, τώρα που ο πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία νιώθεις και πάλι δυνατός να αγωνιστείς για την ισορροπία του προϋπολογισμού σου. Μπορεί να είχες φόβους για τα οικονομικά σου ή σχετικά με τη σταθερότητα των χρημάτων σου. Ίσως ακόμη φοβόσουν ότι θα τα χάσεις όλα ή απλά δεν ήσουν σε θέση να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να ανασάνεις από το άγχος σου καθώς αρχίζουν να εξομαλύνονται τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Εάν είχες οικονομικές απώλειες, ίσως αυτό να οφείλεται στη δική σου νοοτροπία και τίποτα άλλο. Τώρα έχεις το θάρρος και την τόλμη να αγωνιστείς για μια ανοδική οικονομική πορεία και πάλι, να εγκαθιδρύσεις τη σταθερότητα και να οδεύσεις σταδιακά προς την οικονομική ανάπτυξη, σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου, την χαμένη δύναμη και ενέργειά σου καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιό σου. Τώρα έχεις δύναμη και θάρρος να αγωνιστείς για τις επιθυμίες σου και να διεκδικήσεις τις ανάγκες σου. Ίσως να είχες αντιμετωπίσει ανταγωνιστικές καταστάσεις με τους γύρω σου ή ακόμα μπορεί να ανταγωνιζόσουν με τον ίδιο σου τον εαυτό. Ήρθε η ώρα να προβάλεις την δυναμική και επιβλητική νέα εικόνα σου στο κόσμο, νιώθεις έτοιμος να πάρεις την πρωτοβουλία για να επανασυνδεθείς με τους ανθρώπους που ίσως άθελά σου απομάκρυνες από τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ένιωθες υποτονικά ή χαμηλή την ενέργειά σου όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στον θολό και νωχελικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο κόκκινος πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις σιγά-σιγά να ανακτάς τις δυνάμεις σου, μέχρι να περάσει στο δικό σου ζώδιο τον Μάρτιο και να πατήσεις επιτέλους τέρμα τα γκάζια! Μόνο προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου με υποχρεώσεις που σε αγχώνουν ή να είσαι κολλημένος σε μια ρουτίνα που σου στερεί τη χαρά από τη ζωή σου. Επίσης, τώρα έχεις τη δύναμη να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που απομυζούν την ενέργειά σου ή και να θέσεις τα όριά σου

ΛΕΩΝ

Όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, πιθανόν κάποιες φιλίες σου να πέρασαν μια κρίση ή να υπήρξαν συγκρούσεις και διαφωνίες. Ίσως ακόμα και να αποκάλυψες έναν φίλο «φίδι» που έσκαβε το λάκκο σου ή σε εξέθεσε κοινωνικά. Καθώς ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ανακτάς και πάλι τη δύναμή σου και κάνεις εκκαθάριση από τους φίλους σου. Αν είχες συγκρούσεις σε μια ομάδα, τώρα συνειδητοποιείς ότι έκανες παράτολμες ενέργειες και διορθώνεις τα λάθη σου. Δεν υπάρχει πλέον έλεγχος και χειραγώγηση από τους άλλους για να ανησυχείς για την έκβαση ενός ομαδικού έργου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οποιαδήποτε σύγχυση ή άγχος είχες γύρω από τα μεγάλα σχέδιά σου αρχίζει να κοπάζει καθώς ο Άρης γυρίζει ορθόδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Αρχίζεις να βλέπεις εξέλιξη στη σταδιοδρομία σου, απομακρύνονται τα εμπόδια στην επαγγελματική σου ζωή. Θέλεις να αναρριχηθείς στη σκάλα της επιτυχίας και μια δύναμη σε σπρώχνει προς την κορυφή. Αν υπήρξε ένταση στη δουλειά σου με τους ανωτέρους σου ή τους συνεργάτες σου, βρίσκεις μια υγιή διέξοδο και δεν σταματάς να προσπαθείς για τα σχέδιά σου. Μια νέα ηγετική θέση εργασίας έρχεται για να σου προσθέσει ευθύνες αλλά αξίζει να δουλέψεις επιπλέον ώρες. Νέες γνωριμίες με άτομα υψηλού κοινωνικού προφίλ έρχονται στο δρόμο σου και σε βοηθούν στους μακροπρόθεσμους στόχους σου.

ΖΥΓΟΣ

Αν έβλεπες τη ζωή με άγχος ή είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου με κάποια άτομα όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στον πνευματικό και φιλοσοφικό ένατο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο κόκκινος πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις πιο δυνατός για την υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σου. Αν η επισήμανση κάποιων λεπτομερειών είχε μπλοκάρει κάποια σχέδιά σου, τώρα βλέπεις τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Τώρα βλέπεις τη ζωή σαν περιπέτεια και ασχολείσαι με τις σπουδές σου, τη φιλοσοφία, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη θρησκεία. Μπορεί ακόμα να αμφισβητήσεις μερικές από τις πεποιθήσεις και τις αξίες σου, βλέπεις βαθύτερα και πιο στοχαστικά τα πάντα γύρω σου. Αν ήσουν πεισματικά προσκολλημένος σε ξεπερασμένες πεποιθήσεις, τώρα συνειδητοποιείς ότι πρέπει να τις απορρίψεις για να γίνουν τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα μαύρα σύννεφα σε σχέση με τα κοινά οικονομικά σου ή τα χρέη σου φεύγουν από τον ουρανό και βλέπεις επιτέλους το φως. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, και νιώθεις επιτέλους να μειώνεται το άγχος σου σε σχέση με αποταμιεύσεις ή χρέη και δάνεια. Ίσως να ένιωθες εκνευρισμό, εμπόδια και καθυστερήσεις ή μπλοκάρισμα στις ενέργειές σου για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου. Τώρα ζητήματα που αφορούν κοινά χρήματα, χρέη, επενδύσεις ή χρηματοδότηση, αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν. Επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τις βαθύτερες ανάγκες σου, τώρα μπορείς πιο εύκολα να τις καλύψεις. Νιώθεις τόλμη και δύναμη για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου, να την μετασχηματίσεις για να νιώσεις ευτυχία και οικονομική ευημερία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο διάστημα ο Άρης ήταν ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, μπορεί να είχες αισθανθεί άγχος και εκνευρισμό για την πορεία της σχέσης σου ή μιας συνεργασίας σου, ίσως ακόμα ένιωθες ασφυκτική πίεση από διαφωνίες και συγκρούσεις για ζητήματα του παρελθόντος. Τώρα που ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα, καθώς σταδιακά επιλύονται οι συγκρούσεις με το σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη σου, διαλύονται οι φόβοι σου και οι εμμονές σου, και συζητάς με δύναμη και πάθος προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τις ανταγωνιστικές καταστάσεις που παρεμποδίζουν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σου. Έχεις πάρει τα καρμικά μαθήματά σου, αγωνίζεσαι με πίστη στον εαυτό σου να ξεπεράσεις τις προκλήσεις και να μετασχηματίσεις προς το καλύτερο όλες τις σημαντικές σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν σε απασχολούσε η ψυχική και σωματική υγεία σου τον τελευταίο καιρό ή αν δεν είχες κίνητρο να επιβληθείς στον εαυτό σου, ο ορθόδρομος Άρης στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας, σου χαρίζει δύναμη και τόλμη για να κάνεις ισχυρότερες τις άμυνες του οργανισμού σου. Κάνεις τώρα προσπάθειες για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου, είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός, αγωνίζεσαι για την ευημερία σου και την ψυχική ισορροπία σου και κατανοείς ότι πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος με άτομα στην εργασία σου. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την υπηρεσία, έτσι μπορεί να βρεις τη συναισθηματική εκπλήρωση και την πνευματική ανάπτυξη, βοηθώντας ή θεραπεύοντας τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν υπήρξαν διαμάχες με τα άτομα της καρδιάς σου όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο κόκκινος πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις πιο δυνατός να πάρεις την πρωτοβουλία για να επιδιορθώσεις τα αρνητικά ζητήματα που υπάρχουν. Μπορεί να ένιωθες άγχος και πίεση προκειμένου να αποσαφηνίσεις την πορεία σου, ίσως ακόμα είχες κάποιες αποκαλύψεις που σε ταρακούνησαν συναισθηματικά. Τώρα ανοίγει ο δρόμος προς τη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείς να νιώθεις αποστραγγισμένος συναισθηματικά και παίρνεις οριστικές αποφάσεις για τις σχέσεις σου με όσους αγαπάς. Αν μια παλιά αγάπη έκανε ξαφνικά την επανεμφάνισή της και ήσουν αναποφάσιστος ως προς την έκβαση αυτής της σχέσης, ο ορθόδρομος Άρης σε βοηθά να αποσαφηνίσεις την πορεία της, φρόντισε όμως να αποφασίσεις έγκαιρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων παίρνουν μια στροφή προς το καλύτερο καθώς ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως είχες έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή μια παλιά αρνητική κατάσταση σε απομάκρυνε από τους αγαπημένους σου ή απλά ένιωθες εσωτερική σύγκρουση από βιώματα της παιδικής σου ηλικίας. Αν υπήρξαν διαμάχες για την εξουσία με έναν γονέα σου, το παιδί σου ή ένα συγγενή, τώρα συνειδητοποιείς ότι δεν είχες χειριστεί σωστά τα πράγματα και κάνεις μια σωστή συζήτηση. Ίσως ο γονιός ή το παιδί σου ήθελε να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά, αλλά δεν ήξερε τον τρόπο να σου το πει αντί να προσπαθεί να σε κοντράρει.

Με πληροφορίες από astropedia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments