Αθλητισμός

“Καμπανάκι” για κορυφαίο Έλληνα του Ολυμπιακού – Μεγάλη ανατροπή – Αποφασίζει άμεσα ο Μίτσελ!

“Καμπανάκι” για κορυφαίο Έλληνα του Ολυμπιακού – Μεγάλη ανατροπή – Αποφασίζει άμεσα ο Μίτσελ!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σοβαρές πιθανότητες να αποχωρήσει, τον έβαλε στην... καραντίνα ο κόουτς. Ποιος παίκτης, που θεωρούνταν βασικός και αναντικατάστατος μέχρι πρότινος, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και γιατί;

Ολυμπιακός: Η ρεβάνς των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, είχε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του. Προφανώς αυτά τα συμπεράσματα δεν αφορούν την γκολάρα του Μαρσέλο, η ποιότητα του οποίου δεν αμφισβητήθηκε ποτέ και από κανέναν σύμφωνα με το sportdog.gr

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να δει κάποιος από το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ότι ο Γιώργος Μασούρας (που έχει χάσει το στάτους του βασικού στην 11άδα) δεν έχει καλή ψυχολογία γύρω από το θέμα του γκολ!

Γιατί του λείπουν και παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που είχε μέχρι πρόσφατα και, προφανώς, για να επιστρέψει και να γίνει ξανά ο σούπερ επιδραστικός παίκτης που ήταν, με τις πάσες, τα γκολ και τα τρεξίματα.

Το ζήτημα είναι κατά πόσο θα επιστρέψει σε πιο ενεργό ρόλο στην 11άδα ή αν θα τον δούμε να φεύγει από το Λιμάνι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου! Γιατί στην ομάδα υπάρχει ο Γκάρι Ροντρίγκες που είναι καλά, ο Πεπ Μπιέλ αγωνίζεται περισσότερο στα άκρα ενώ δεν αποκλείεται να έρθει ένας ακόμα εξτρέμ.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο Μασούρας είναι σε άριστη ηλικία (29 ετών), ενώ υπάρχει σταθερά ενδιαφέρον για εκείνον από την Τουρκία (για παράδειγμα τον θέλει πολύ η Τράμπζονσπορ) και την Ιταλία. Η τιμή του δεν πέφτει κάτω από τα 7-8 εκατ. ευρώ, αλλά για να αποχωρήσει από την ομάδα θα πρέπει ο Μίτσελ να αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια για τα εξτρέμ του.

Γιατί ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο αγοράζει, τις τελευταίες σεζόν, αξιόπιστους εξτρέμ που θα παίζουν βασικοί, αλλά τελικά ο Μασούρας είχε φανέλα του βασικού. Και μάλιστα την είχε πάρει στο σπίτι…

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.