Αθλητισμός

Όνομα-έκπληξη “φαβορί” για τον ΠΑΟ – “Πιο σκληρός και από Ιβάνοβιτς – Δύσκολο για Σίτο Αλόνσο”!

Όνομα-έκπληξη “φαβορί” για τον ΠΑΟ – “Πιο σκληρός και από Ιβάνοβιτς – Δύσκολο για Σίτο Αλόνσο”!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε για Ράντονιτς και ο προπονηταράς!

Η αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε για Ράντονιτς και ο προπονηταράς! Οι Πράσινοι βρίσκονται σε μία… μεταβατική περίοδο, καθώς ο Μαυροβούνιος προπονητής παραμένει στον “αέρα” και η ομάδα ψάχνει στην αγορά τόσο για τον αντικαταστάτη του όσο και για παίκτες.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να επικράτησε της Μακάμπι και του Άρη, ωστόσο ο Ντέγιαν Ράντονιτς φαίνεται πως… μετράει αντίστροφα στον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές ίσως δεν χρειάζεται οι Πράσινοι να έχουν κάποια ήττα στο εξής για να αποχωρήσει ο Μαυροβούνιος.

Ο πεπειραμένος τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο, καθώς τα ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι μένει μέχρι να βρεθεί εκείνος που θα τον αντικαταστήσει, μάλλον επιβεβαιώθηκαν.

Το Sportdog.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες πόσο δύσκολη είναι η θέση του Ράντονιτς, ενώ τις τελευταίες ώρες ασχολούνται με το θέμα και οι στοιχηματικές εταιρίες, που έχουν ένα όνομα έκπληξη για διάδοχό του και μάλιστα σε απόδοση απόλυτου φαβορί. Συγκεκριμένα, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς προσφέρεται μόλις στο 1,50 (τη στιγμή που γράφεται το θέμα) για να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού την 1η Φεβρουαρίου.
Στη δεύτερη θέση ο Πέδρο Μαρτίνεθ με απόδοση 4,00 και τρίτος κατά σειρά είναι ο Σίτο Αλόνσο που εργάζεται στην Μούρθια, στο 5,00. Στο 6,00 είναι η απόδοση για να διατηρήσει ο Παναθηναϊκός τον Ράντονιτς μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου!

“Προπονηταράς ο Περάσοβιτς – Πολύ σκληρός ο Πέδρο Μαρτίνεθ – Γιατί να έρθει στην Ελλάδα ο Σίτο Αλόνσο”

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπουσβάρο, παλαίμαχο αθλητή το;y μπάσκετ που γνωρίζει πολύ καλά όλους τους προπονητές που βρίσκονται στο προσκήνιο, προκειμένου να έχουμε πιο πλήρες ρεπορτάζ.

Γιατί ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, με τους Πεδουλάκη και Ζαφειρόπουλο εκτός ομάδας, καθώς δεν υπάρχει κάποιος για να κάνει τις απαραίτητες επαφές με μάνατζερ.

“Προπονηταράς ο Περάσοβιτς, αλλά θα αφήσει το Καζάν για να έρθει στην Ελλάδα; Δε νομίζω ότι θα φύγει, γιατί να ερθει δηλαδή στην Ελλάδα αφού έχει ομάδα; Επίσης, είναι πολύ σκληρός ο Πέδρο Μαρτίνεθ, πιο σκληρός από τον Ιβςάνοβιτς – Και για εμένα παίζει το καλύτερο μπάσκετ ο Ιβάνοβιτς στην Ευρωλίγκα. Ο Σίτο, επίσης, να αφήσει την Ισπανία για να έρθει στην Ελλάδα; Δύσκολο το βλέπω”, σχολίασε ο πεπειραμένος μπασκετάνθρωπος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments