Trash

Τάκης: «Ο Κώστας είναι αληθινός Έλληνας, δεν έχει Instagram ούτε είναι… influencer!» [vid]

Τάκης: «Ο Κώστας είναι αληθινός Έλληνας, δεν έχει Instagram ούτε είναι… influencer!» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Το mynews.gr

Ξέσπασε ''πόλεμος'' για τους Follwers.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, στον ΣΚΑΪ, ξεκίνησε με ένταση καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που διαφώνησαν με την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου, τόσο από τους Διάσημους, όσο και από τους Μαχητές.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Στην συνέχεια οι αθλητές των ομάδων αυτοσυγκεντρώθηκαν, έμαθαν το αγώνισμα από τον Γιώργο Λιανό και τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, Κόκκινοι και Μπλε ήταν ισάξιοι και για ακόμη μια φορά η νίκη κρίθηκε σε Flag Race.

Εκει μίλησε η ποιότητα του Ηλία Γκότση, ο οποίος ήταν απίθανος στους στόχους και έστειλε στον 7ο ουρανό τους Μαχητές.

Ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού όπου δεν έλειψαν τα απρόοπτα και οι αντιπαραθέσεις. Κώστας Παπαδόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος τσακώθηκαν για τους followers στα social media, Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα δεν έδωσαν το παρόν γιατί έπρεπε να μεταβούν στο νοσοκομείο, ενώ και η Ασημίνα ζαλίστηκε κατά την διάρκεια του και αποχώρησε για λίγα λεπτά.

Παρόλα αυτά η καθιερωμένη ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε και Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σπύρος Μαρτίκας βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Να υπενθυμίσουμε πως στο προηγούμενο συμβούλιο τις περισσότερες ψήφους είχε λάβει ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments