Lifestyle

Μπο: «Χάρηκα για την Καρολίνα… είναι η κοπέλα μου» [vid]

Μπο: «Χάρηκα για την Καρολίνα… είναι η κοπέλα μου» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Μπο: Η Καρολίνα ήρθε στη ζωή μου εδώ & 1μιση μήνα - Τη βλέπω με λαχτάρα & αγάπη

Ο Μπο σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και το Survivor All Star.

View this post on Instagram

A post shared by (@bo_fugitive)

Με αφορμή την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και την παραμονή της συντρόφου του στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι δύο ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση είπε: «Χάρηκα για την Καρολίνα, δεν θα πω ψέματα. Είναι η κοπέλα μου και θέλουμε το καλύτερο για τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Απρόοπτη η αποχώρηση της Ευρυδίκης, έπρεπε να μείνει λίγο παραπάνω, αλλά το Survivor είναι ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές».

Σχετικά με τη Βαλαβάνη, ανέφερε: «Περάσαμε πάρα πολύ καιρό μαζί με την Ευρυδίκη το 2017. Ήμασταν σχεδόν μέχρι το τέλος. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Την έχω ζήσει αρκετά. Είναι κρίμα που έφυγε».

View this post on Instagram

A post shared by (@bo_fugitive)

Σχετικά με τη σχέση της Ευρυδίκης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό. Στη συνέχεια, μίλησε για τις επιδόσεις της αγαπημένης του στους στίβους μάχης.

«Ίσως ύστερα από το χθεσινό, είναι ένα καλό χτύπημα για να ξυπνήσει, να ενεργοποιηθεί και να δούμε ξανά την Καρολίνα που ξέρουμε όλοι. Είναι πεσμένη, αλλά θα βρει τα βήματά της και θα σηκωθεί πολύ σύντομα. Θα δούμε έναν νέο παίκτη από βδομάδα», τόνισε ο Μπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments