Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: 50χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του και κάλεσε στην Αστυνομία

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: 50χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του και κάλεσε στην Αστυνομία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Νίκαια

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Νίκαια, όπου γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 50χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης τηλεφώνησε γύρω στις 5:30 το πρωί στην αστυνομία και ειδοποίησε πως έχει σκοτώσει τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Άμεσα έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις και βρήκαν μέσα στο σπίτι τη γυναίκα νεκρή με σημάδια στο λαιμό. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην οδό Βοσπόρου στη Νίκαια.

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» φέρεται να είπε ο 50χρονος, όταν κάλεσε την Άμεση Δράση, προκειμένου να ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα και θύτης είναι ελληνικής καταγωγής και έχουν ένα ανήλικο παιδί, το οποίο δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του φονικού.

Ο άνδρας προσήχθη και ανακρίνεται, ενώ στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει σημάδια στο λαιμό.

Προανάκριση για το άγριο έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής. Ο 50χρονος καθ’ ομολογία δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments