Ζώδια

Η ερωτική μας ζωή από 26 Ιανουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου θα μετατραπεί σε παραμύθι

Η ερωτική μας ζωή από 26 Ιανουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου θα μετατραπεί σε παραμύθι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Νιώθεις ονειροπόλος και ρομαντικός τον τελευταίο καιρό; Υπάρχει λόγος, και είναι γραμμένο στα αστέρια (και στους πλανήτες).

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου 2023, οπότε μπορείτε να περιμένετε μερικές ρομαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή ακριβώς την ώρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αυτή η διέλευση είναι μεγάλη υπόθεση επειδή η Αφροδίτη είναι σε έξαρση στους Ιχθύες, που σημαίνει ότι οι όψεις του πλανήτη ενισχύονται θετικά από τις ιδιότητες του ζωδίου. Η Αφροδίτη λατρεύει να βρίσκεται στους Ιχθύες και θα νιώσετε τα αποτελέσματα όχι μόνο στην ερωτική σας ζωή αλλά και σε άλλους τομείς που κυβερνά η Αφροδίτη, όπως τα χρήματα, η ομορφιά και η δημιουργικότητα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα απολαύσουμε την αθωότητα των εμμονών μας και θα παρασυρθούμε από την τέχνη της αποπλάνησης. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, είναι η επιτομή της άνευ όρων αγάπης.

Καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσω των Ιχθύων, εδώ είναι μερικές βασικές ημερομηνίες που πρέπει να παρακολουθείτε:

4 Φεβρουαρίου:

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα τετραγωνίσει τον Άρη στους Διδύμους. Αυτό μπορεί να είναι ένα τεταμένο τετράγωνο, καθώς η Αφροδίτη συχνά αισθάνεται πιο διαισθητική και εστιασμένη στην καρδιά όταν πρόκειται για δεσμεύσεις και σχέσεις, ενώ ο Άρης σκέφτεται περισσότερο τα πράγματα.

Μπορεί να νιώθουμε ότι υπάρχουν περισσότερα προβλήματα από το συνηθισμένο με το να κάνουμε ένα άλμα πίστης καθώς θα μπορούσε να είναι δύσκολο να διακρίνουμε τη διαίσθηση από το άγχος. Η επικοινωνία μπορεί επίσης να είναι δύσκολη.

15 Φεβρουαρίου:

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα συναντήσει τον Ποσειδώνα . Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα είναι σε αρμονία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ελπιδοφόρα συναισθήματα για την αγάπη, την ομορφιά και τα χρήματα. Αυτός ο συνδυασμός πιθανότατα θα ενισχύσει τη ρομαντική ενέργεια την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα οράματα του τι θα μπορούσε να είναι θα χορέψουν μπροστά στα μάτια μας, οπότε αυτό θα είναι μια διέλευση εξαιρετικά ευφάνταστη. Απολαύστε το συναισθηματικό κρεσέντο, αλλά θυμηθείτε να παραμείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Βρείτε τη λεπτή γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας για να απολαύσετε αυτή τη διέλευση χωρίς να χαθείτε στα θολά νερά της .

Όλοι θα επηρεαστούν από αυτή τη διέλευση, αλλά μπορείτε να δείτε τον γενέθλιο χάρτη σας για να καταλάβετε καλύτερα πώς μπορεί να σας επηρεάσει η ενέργεια της Αφροδίτης στους Ιχθύς. Όποιοι έχουν, ήλιο, φεγγάρι ή ανατέλλον ζώδιο στους Ιχθύες θα το νιώσουν πιο έντονα .

Το ίδιο και όσοι έχουν Άρη ή Αφροδίτη στους Ιχθύες. Όσοι είναι στο ζώδιο της Παρθένου ή του Σκορπιού, πιθανότατα θα νιώσουν επίσης έντονα την επιρροή αυτής της διέλευσης, καθώς η Αφροδίτη θα αγγίζει τον έβδομο οίκο του γάμου και των δεσμεύσεών σας ή τον ρομαντικό πέμπτο οίκο του πάθους.

Με πληροφορίες από astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments