Αθλητισμός

Δεν μπορούν να διώξουν Ράντονιτς – Χένρι για αντι-Νέιπιερ στο ΟΑΚΑ – Έρχεται και παίκτης-έκπληξη!

Δεν μπορούν να διώξουν Ράντονιτς – Χένρι για αντι-Νέιπιερ στο ΟΑΚΑ – Έρχεται και παίκτης-έκπληξη!

Πηγή Φωτογραφίας: FENERBAHCE BEKO ISTANBUL - EUROKINISSI - EUROKINISSI

Το μεγάλο... κόλλημα με τον κόουτς και οι δύο πράσινες μεταγραφές. Ο Νο1 στόχος του Μαυροβούνιο φαίνεται πως καταλήγει στην Ιταλία και οι Πράσινοι ψάχνονται ήδη στην αγορά για κάτι καλύτερο. Το νέο όνομα που απασχολεί και η έξτρα κίνηση που έχει "κλειδώσει".

Ο Παναθηναϊκός είναι σε περίεργη κατάσταση, αφού θέλει να διώξει τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά δεν μπορεί. Το διετές κλειστό συμβόλαιο, που υπάρχει, είναι ανασταλτικός παράγοντας και έτσι οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Που θα καταλήξει αυτή η ιστορία, κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει. Σίγουρα, πάντως, είναι μία κατάσταση, που δεν βοηθάει στην καλή λειτουργία της ομάδας.

Ο Ράντονιτς έχει μάλιστα ζητήσει και παίκτη, τον Σαμπάζ Νέιπιερ, ο οποίος, όμως, έχει κι άλλες προτάσεις. Μάλιστα πριν από λίγο οι Ισπανοί ανέφεραν ότι ο Πορτορικάνος γκαρντ είναι κοντά στην Αρμάνι, η οποία ψάχνει πλέι-μέικερ, αφού έχει πρόβλημα με τον Κέβιν Πάνγκος.

Αν τελικώς δεν μπορέσει να πάρει τον Νέιπιερ ο Παναθηναϊκός, προφανώς θα κοιτάξει για άλλη περίπτωση και μάλιστα αρκετοί του φίλοι ζήτησαν διαδικτυακώς τον Πιέρια Χένρι. Ο τελευταίος είναι να φύγει από την Μπασκόνια και σίγουρα είναι ένας πλέι-μέικερ, που ταιριάζει απόλυτα στους «πράσινους». Είναι πολύ έμπειρος, είναι παίκτης με χαρακτήρα, είναι εργαλείο για μεγάλες ομάδες.

Πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα Τουρκίας με την Φενέρ, πριν από δύο χρόνια τα κατάφερε με την Μπασκόνια. Δεν έχει καλό σουτ, αλλά όλα τα υπόλοιπα στο παρκέ τα κάνει με ικανοποιητικό ως πολύ καλό τρόπο. Πάντως, αν αποκτηθεί, δεν θα μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα, καθώς η σχετική προθεσμία έχει λήξει εδώ και μέρες.

Ο Παναθηναϊκός, αν δεν υπάρξει κάποια τρομερή ανατροπή, ίσως πάει και για ψηλό. Ο Ουίλιαμς δεν μπορεί να παίζει 30 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, ο Μαντζούκας έχει πρόβλημα, οι Παπαγιάννης, Γκουντάιτις θέλουν βοήθεια. Ετσι το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη για την φροντ-λάιν είναι υπαρκτό και δεν αποκλείεται τελικώς να προχωρήσει, καθώς μάλιστα πλησιάζει το φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου. Εκεί ο Ολυμπιακός θα πάει αποφασισμένος να πάρει κι αυτή την κούπα με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του να θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός γίνεται.

Sportdog

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments