Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αμφίβολοι οι Ουόλτερς και Γκουντάιτις, εκτός Μποχωρίδης – Μαντζούκας ενόψει Ζαλγκίρις

Παναθηναϊκός: Αμφίβολοι οι Ουόλτερς και Γκουντάιτις, εκτός Μποχωρίδης – Μαντζούκας ενόψει Ζαλγκίρις

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με πολλά προβλήματα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις (26/1, 22:00), με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να περιμένει μέχρι την... τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή των Νέιτ Ουόλτερς και Αρτούρας Γκουντάιτις στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς. Νοκ - άουτ οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Λευτέρης Μαντζούκας.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν μετ’ εμποδίων την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη φορμαρισμένη ομάδα του Κάζις Μακσβίτις.

Για την ακρίβεια, ο Νέιτ Ουόλτερς, που έχει έναν μυϊκό σπασμό στη γάμπα και ο Αρτούρας Γκουντάιτις, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό αχίλλειο τένοντα, ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης και παραμένουν αμφίβολοι για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Euroleague. Το «τριφύλλι» θα επανεξετάσει την κατάστασή τους το πρωί της Πέμπτης (26/1) και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα τους έχει στη δωδεκάδα του.

Στις δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τη Ζαλγκίρις ο Ράντονιτς στάθηκε στο ιατρικό δελτίο της ομάδας του, λέγοντας: «Για αυτό το ματς οι Μποχωρίδης και Μαντζούκας είναι εκτός. Για τους υπόλοιπους παίκτες θα αποφασίσουμε την ημέρα του αγώνα».

SDNA

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments