Πολιτική

Τσίπρας: Ο Ράμμος μου αποκάλυψε ότι παρακολουθούνταν νόμιμα Χατζηδάκης, Φλώρος και άλλοι 4 στρατιωτικοί

Τσίπρας: Ο Ράμμος μου αποκάλυψε ότι παρακολουθούνταν νόμιμα Χατζηδάκης, Φλώρος και άλλοι 4 στρατιωτικοί

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πρωτοφανές σκάνδαλο - «Ο κ. Μητσοτάκης λέει ψέματα ότι δεν γνώριζε για τις υποκλοπές»

Επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά του πρωθυπουργού με φόντο τις επισυνδέσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας, επσήμανε ότι εδώ και έξι μήνες η χώρα βρίσκεται στη δίνη των υποκλοπών, ενός πρωτοφανούς σκανδάλου, όπως είπε.

Κάνοντας μια αναδρομή, ξεκινώντας από την μέρα που έγινε γνωστή η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ο κ. Τσίπρας, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός είχε ένα οργανωμένο σχέδιο για την παρακολούθηση συγκεκριμένων προσώπων. Κατηγόρησε μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι είχε φτιάξει μια «συμμορία» που τη χαρακτηρίζει η ομερτά και προσπάθησε να συσκοτίσει την υπόθεση.

«Επί έξι μήνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέει ψέματα ότι δήθεν δεν γνώριζε», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας. Λέγοντας ότι επαναλαμβάνει τα ψέματα τόσο σε τηλεοπτικούς χρόνους όσο και εντός της βουλής. Ο Αλέξης Τσίπρας, υπερασπίστηκε τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν ανώτατο δικαστή, ο οποίος έχει βιογραφικό εντιμότητας και έκανε το καθήκον του όπως προστάζει το Σύνταγμα της χώρας. Υπογράμμισε ότι στη χώρα, υπάρχουν νόμοι και άνθρωποι ευσυγκίνητοι. Απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ύψωσε τους τόνους, λέγοντας ότι τον αντιμετωπίζουν με χυδαιότητα και είναι ντροπή, όπως είπε.

Δείτε σημεία της ομιλίας του Αλέξης Τσίπρα:

Υποβάλλουμε πρόταση δυσπιστίας για την υπεράσπιση της δικαιοσύνης

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να μείνει στην θέση της

Σε κρίσιμες στιγμές, οφείλουμε να αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments