Lifestyle

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δύο νέοι ρόλοι στο Maestro

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δύο νέοι ρόλοι στο Maestro

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μέσα Μαρτίου, το Maestro θα μεταφραστεί και σε άλλες γλώσσες

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. Τον γνωστό ηθοποιό και δημιουργό συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών κατά την αποχώρησή του από τα στούντιο της εκπομπής, όπου ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο του Maestro.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

«Τώρα γράφω τη δεύτερη σεζόν του Maestro και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Θα είναι μοιρασμένα και στους Παξούς και στην Αθήνα» ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, διαψεύδοντας παράλληλα τη φήμη ότι η σειρά θα προβληθεί πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος, περήφανος και ευτυχής που έχει ανταπόκριση. Κάθε άνθρωπος που γράφει ένα σενάριο και βλέπει ότι αυτό έχει ανταπόκριση από τον κόσμο νιώθει πλήρης. 15-17 Μαρτίου θα ξεκινήσει να παίζεται η σειρά σε όλο τον κόσμο» δηλώνει στη συνέχεια ο δημιουργός, επιβεβαιώνοντας ότι η ιστορία θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο κύκλο.

Όσον αφορά τις αλλαγές και τις εξελίξεις στον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει ότι θα δούμε 1-2 νέα πρόσωπα να «εισβάλλουν» στη σειρά και πως τα επεισόδια θα είναι και πάλι περιορισμένα σε αριθμό.

Ποια ήταν η αίσθησή του, όταν είδε τον εαυτό του στο Netflix; «Ένιωσα ότι τώρα που θα το δουν κι άλλοι, πρέπει να προσέξω το επόμενο επεισόδιο πιο πολύ όταν το γράψω. Ένα άγχος αλλά και απόλυτη χαρά, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα» εξομολογείται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments