Πολιτική

Οικονόμου: Δεν πάμε σε καβγά με την τροπολογία-«μπλόκο» στον Κασιδιάρη

Οικονόμου: Δεν πάμε σε καβγά με την τροπολογία-«μπλόκο» στον Κασιδιάρη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

«Δεν πάμε σε καβγά» με τη νομοθετική ρύθμιση για το «μπλόκο» στη συμμετοχή εγκληματικών οργανώσεων στις εκλογές, υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Δεν πάμε σε καβγά» με τη νομοθετική ρύθμιση για το «μπλόκο» στη συμμετοχή εγκληματικών οργανώσεων στις εκλογές, υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Υπενθυμίζεται πως η τροπολογία αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη. Ο κ. Οικονόμου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, διαβεβαίωσε παράλληλα ότι η κυβέρνηση δεν αμφισβητεί τις προθέσεις κανενός. Επισήμανε ακόμη ότι η πρόταση που κατατέθηκε χθες στη Βουλή είναι πλήρης, καλύπτει το φάσμα της υπόθεσης, ωστόσο φάνηκε ανοιχτός σε βελτιώσεις, αλλά όχι αλλοιώσεις.

«Να εξασφαλιστεί η ευρύτερη δυνατή συναίνεση»

«Η διάθεση είναι να εξασφαλιστεί η ευρύτερη δυνατή συναίνεση», δήλωσε ο κ. Οικονόμου. Τόνισε ότι θα έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα, και συμβολική αλλά και ουσιαστική, αν η ρύθμιση εξασφαλίσει μια ευρύτερη αποδοχή.

«Σκοπός είναι να εκπέμψουμε ένα σημαντικό μήνυμα για τη Δημοκρατία και το πολίτευμα και ένα μήνυμα για την Δικαιοσύνη που θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments