Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Παυλίδης, ο Δουβίκας, ο Λιβάι Γκαρσία και η Στουτγκάρδη (pics)

ΑΕΚ: Ο Παυλίδης, ο Δουβίκας, ο Λιβάι Γκαρσία και η Στουτγκάρδη (pics)

Πηγή Φωτογραφίας: www.vfb.de

Ένα μεταγραφικό στόρι, του οποίου η εξέλιξη το προσεχές καλοκαίρι θα εξαρτηθεί άμεσα από την πορεία της Στουτγκάρδης στο φετινό πρωτάθλημα φιλοξενείται στα γερμανικά ΜΜΕ και δη σε οπαδική ιστοσελίδα.

 Δεδομένο πρώτο είναι πως οι Σουηβοί εφόσον παραμείνουν στην Μπουντεσλίγκα και την επόμενη σεζόν, θα βγουν στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού. Θα πάρουν σέντερ φορ για τη βασική ενδεκάδα και η λίστα τους έχει «ελληνικό χρώμα», αν και αναγνωρίζεται πως ειδικά η μία υπόθεση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

 Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον γερμανικό Τύπο η Στουτγκάρδη θέλει τον άσο της Άλκμααρ. Βαγγέλη Παυλίδη. Δεν είναι νέο ενδιαφέρον. Θυμίζουμε πως το όνομα του Έλληνα διεθνή απασχόλησε και το περασμένο καλοκαίρι την ομάδα, ωστόσο τότε δεν προχώρησε, καθώς ο ολλανδικός σύλλογος ζήτησε σχεδόν 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ωστόσο, υπάρχει και άλλος Έλληνας στη λίστα της γερμανικής ομάδας. Αυτός είναι ο Δουβίκας. Ο άλλοτε επιθετικός του Βόλου κάνει εξαιρετική χρονιά στην Ολλανδία με την Ουτρέχτη. Και στη Στουγκάρδη θεωρούν πως μπορεί να τους βοηθήσει επιθετικά, αλλά και οικονομικά, καθώς είναι ένας παίκτης με σημαντική μεταπωλητική αξία.

ο Λιβάι Γκαρσία. Ο φορ της ΑΕΚ αρέσει πολύ στους Σουηβούς. Υπάρχει, όμως, ένα «αλλά». Ποιο είναι αυτό; Οι Γερμανοί θεωρούν πως ο παίκτης έχει οκταψήφιο κόστος και εκτιμούν ότι μία τέτοια μεταγραφή να αγγίξει ακόμη και τα 15 εκατ. ευρώ με βάση, όπως αναφέρουν, τη χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή. Και ένα τέτοιο ποσό δεν μπορεί να αντέξει η «Στουτ».

μόλις χθες Παρασκευή η εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» ανέφερε ότι η Βόλφσμπουργκ και η Στουτγκάρδη παρακολουθούν την περίπτωση του Γκαρσία, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει φέτος με την παρουσία του στην ΑΕΚ.

η Βόλφσμπουργκ κατέθεσε πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Λιβάι το καλοκαίρι του 2021 και γενικά παραμένει σταθερή στο… κυνήγι του 25χρονου.

SDNA

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments