Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Το τρυφερό μήνυμα του μπαμπά της για τη μητέρα της στον «αέρα» της εκπομπής!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το τρυφερό μήνυμα του μπαμπά της για τη μητέρα της στον «αέρα» της εκπομπής!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Με πρώτο θέμα τη σημερινή κακοκαιρία Μπάρμπαρα που ξεκίνησε την επέλασή του ασχολήθηκε η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μιας και ήδη έχει ξεκινήσει η πυκνή χιονόπτωση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Στον «αέρα» οι ειδικοί μίλησαν για την προσοχή που θα πρέπει να έχουμε όλοι μας αυτές τις δύσκολες ώρες της κακοκαιρίας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε το καλοκαίρι όταν βρέθηκε να κάνει διακοπές στη Σαμοθράκη που είναι αγαπημένος προορισμός αναρριχητών που λατρεύουν τη φύση.

Όπως είπε, μία φίλη της αποκάλυψε εκείνες τις ημέρες ότι μία κοπέλα είχε αποκλειστεί σε μία δύσβατη περιοχή και δεν μπορούσε να επιστρέψει αν δεν μετέβαιναν στο σημείο ειδικά κλιμάκια για τη διάσωσή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως αποκάλυψε ότι η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να επιστρέψει όχι επειδή είχε χτυπήσει αλλά επειδή δεν είχε τον κατάλληλο εξοπλισμό καθώς φορούσε σαγιονάρες και έτσι δεν μπορούσε να πάρει τον δρόμο για τον γυρισμό.

Τότε, η παρουσιάστρια κοίταξε το κινητό της τηλέφωνο και είπε δημόσια πως ο πατέρας της που τους παρακολουθούσε, της είπε ότι και η μητέρα της πήγαινε βόλτα στα βουνά με τις σαγιονάρες και όχι με κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό. Κάτι που προκάλεσε τα γέλια όλων και κυρίως της Σίσσυς Χρηστίδου.

Στο μεταξύ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στην επικείμενη σύσκεψη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, κάνοντας έκκληση στους πολίτες να μην μετακινούνται χωρίς λόγο εκτός των εστιών τους προκειμένου να αποφευχθούν δύσκολες καταστάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments