Αθλητισμός

Αν δεν ήταν η Πάρμα, ο Μπουφόν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό!

Αν δεν ήταν η Πάρμα, ο Μπουφόν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Όταν τον Ιούνιο του 2021 αποφάσιζε να αρνηθεί τις προτάσεις που είχε στα χέρια του για λογαριασμό της ομάδας η οποία και τον ανέδειξε, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν ξαφνιαστεί. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, όμως, αισθάνθηκε πως είχε έρθει η ώρα να κλείσει ένας κύκλος.

Η ιστορία θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική αν το καλοκαίρι του 2021 η Πάρμα δεν είχε προσεγγίσει τον Μπουφόν και δεν είχε κάνει την προσπάθειά της προκειμένου ο Ιταλός να επιστρέψει εκεί από όπου, για εκείνον, όλα ξεκίνησαν.

Το πιθανότερο είναι αν δεν υπήρχε η πρόταση της Πάρμα, ο Μπουφόν να είχε έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Πληροφορίες του Gazzetta από το στενό του περιβάλλον αναφέρουν πως η προοπτική των ερυθρόλευκων δεν άφηνε διόλου ασυγκίνητο τον Ιταλό ποδοσφαιριστή που έφτασε πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Το όνομά του, άλλωστε, είχε παίξει το καλοκαίρι στο μεταγραφικό ρεπορτάζ.

Ο λόγος που κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εντάξει στο δυναμικό του έναν θρύλο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ήταν η πρόταση της ομάδας στην οποία ο Μπουφόν έκανε τα πρώτα του βήματα πριν ακολουθήσει μία σπουδαία καριέρα.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι καθοριστικό ρόλο στο να δει με καλό μάτι την πρόταση των «ερυθρόλευκων» έπαιξε και το γεγονός πως ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει πολύ καλή άποψη για την χώρα μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments