Πολιτική

Άγγελος Συρίγος: Δυσανάλογο το προεδρικό διάταγμα

Άγγελος Συρίγος: Δυσανάλογο το προεδρικό διάταγμα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ανέφερε ότι συγκροτήθηκαν τρεις επιτροπές, οι οποίες μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα πρέπει να καταλήξουν σε συγκεκριμένες προτάσεις για το ζήτημα

«Δυσανάλογο», χαρακτήρισε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άγγελος Συρίγος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107, 7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, τον θόρυβο, που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με το Προεδρικό Διάταγμα 85/2022, το οποίο έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις μερίδας του καλλιτεχνικού κόσμου.

«Όλος ο θόρυβος έχει ξεκινήσει από την έκδοση του Π.Δ., το οποίο είναι το προσοντολόγιο για τους υπαλλήλους του δημοσίου και καλύπτει όλους τους κλάδους. Δεν είναι μία και δύο σελίδες. Είναι 250 σελίδες. Να καταλάβουμε, δηλαδή, γιατί πρόκειται.

Είναι ένα πολύ μεγάλο νομοθετικό διάταγμα, το οποίο περιλαμβάνει πολλές υποθέσεις. Και τι κάνει; Φωτογραφίζει την υπάρχουσα κατάσταση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι για τα άτομα, που έχουν τελειώσει δραματικές σχολές ή σχολές χορού επί παραδείγματι ή ωδεία, τότε το κρίσιμο σημείο είναι ότι αυτές δεν είναι διαβαθμισμένες μέχρι σήμερα και δεν θεωρούνται ότι είναι αντίστοιχες με πανεπιστημιακού επιπέδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments