Lifestyle

Καλημέρης: «Η Χρ. Κοντοβά έκανε τρομερές θυσίες για να φέρει την κόρη μας από την Αφρική» [vid]

Καλημέρης: «Η Χρ. Κοντοβά έκανε τρομερές θυσίες για να φέρει την κόρη μας από την Αφρική» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Καλημέρης: «Η σχέση μου με τη Χρ. Κοντοβά έκανε τον κύκλο της»

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά δεν είναι ζευγάρι από τον Δεκέμβριο, ύστερα από 5μιση χρόνια σχέσης.

Μέχρι και σήμερα, κανείς από τους δύο δεν είχε αναφερθεί δημόσια στον χωρισμό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Ωστόσο, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σήμερα και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις σχέσεις που έχει πλέον, τόσο με τη σχεδιάστρια, όσο και με τη μικρή Ada.

Αρχικά, είπε: «Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε έναν κύκλο, δεν μου αρέσει να συζητώ για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με τη Χριστίνα και μια χαρά είμαστε και με την Ada, την βλέπω πάρα πολύ συχνά. Χθες ήμουν από’ κει. Σε επίπεδο μπαμπάς – κόρη, δεν έχει αλλάξει κάτι».

Όσον αφορά την απόφαση υιοθεσίας της Ada, σχολίασε: «Είναι τεράστια η απόφαση που πήρε, κάνει τρομερές θυσίες. Έμεινε πάρα πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό το οποίο ήθελε και τα κατάφερε. Είναι μία γυναίκα η οποία έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή της μόνη της».

Η σχέση του ζευγαριού μετρούσε αρκετά χρόνια, ενώ μάλιστα τα τελευταία 2,5 περίπου έτη, συγκατοικούσαν.

Σε μία παλαιότερη συνέντευξή του, την οποία παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Τζώνη Καλημέρης είχε τονίσει για την πρώην σύντροφό του και την υιοθεσία της μικρής Ada:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι».

Μιλώντας στην ίδια συνέντευξη για το ενδεχόμενο ενός γάμου, είχε πει: «Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments