Αθλητισμός

«Συναγερμός» στον Παναθηναϊκό: Εκτός ο Παπαγιάννης με Βαλένθια!

«Συναγερμός» στον Παναθηναϊκό: Εκτός ο Παπαγιάννης με Βαλένθια!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - EUROKINISSI - PHOTO V.STOLIS

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δε θα είναι στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για την αναμέτρηση κόντρα στην Βαλένθια (21:00) καθώς ο Έλληνας διεθνής ένιωσε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο που αντιμετώπιζε πρόβλημα το καλοκαίρι.

Στις τάξεις των ”πράσινων” επικρατεί ανησυχία καθώς ο Γιώργος Παπαγιάννης ένιωσε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο που αντιμετώπιζε πρόβλημα το καλοκαίρι και δε θα είναι διαθέσιμος για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια (21:00). Να θυμίσουμε ότι σε μία εβδομάδα ξεκινάει το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Γιώργος Παπαγιάννης, αισθάνθηκε μια ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, σε συνεννόηση με τους προπονητές, αποφάσισε να τον κρατήσει στα «πιτς» στην αναμέτρηση με τους Ισπανούς. 

Όπως είναι λογικό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δε θέλουν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο Final Eight της Κρήτης κι αυτό γιατί, όπως θα θυμάστε, ο “PapaG” αντιμετώπιζε πρόβλημα στο ίδιο σημείο και το καλοκαίρι με την Εθνική.

Επομένως, οι  αποψινές λύσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς για τους ψηλούς θα είναι λίγες αφού  έχει στη διάθεσή του μόνο τον Αρτούρας Γκουντάιτις ως… κλασικό σέντερ, ενώ η λογική λέει πως λεπτά στη θέση «5» θα πάρουν και οι Ντέρικ Ουίλιαμς, Δημήτρης Αγραβάνης σε δοκιμές με πιο χαμηλά σχήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments