Lifestyle

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είδα τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός» [vid]

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είδα τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός» [vid]
"Δηλαδή βλέπω Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος. Την ώρα που το βλέπω, λέω καλά κρατεί η ιστορία, είμαι ζωντανός" δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για τις εργασίες που γίνονται στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου συζητούσαν στην Super Κατερίνα κι η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε αν κάποιος από τους συνεργάτες της έχει οικογενειακό τάφο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο κι ανέφερε:

View this post on Instagram

A post shared by Andreas Mikroutsikos (@andreasmikroutsikos)

«Εγώ έχω στο Α’ Νεκροταφείο της Πάτρας. Είναι οι παππούδες κι είναι Μικρούτσικοι. Επειδή έχει από κάτω οστεοφυλάκιο, είναι διώροφο και πας με σκαλίτσες επάνω. Όποτε πήγαινα, έλεγα ότι θα έχω τον πατραϊκό από κάτω. Μακάρι ως νεκρός. Με το τοπίο που θα έχω -όχι ότι θα βλέπω, σαν εικόνα- είναι καταπληκτικός ο χώρος. Τα νεκροταφεία δεν μου είναι τόσο οικεία, αλλά ούτε τόσο τρομακτικά γιατί είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Εκεί θα καταλήξουμε.

Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος. Επειδή ο θείος μου ο Ανδρέας, που είχε πεθάνει ο μπαμπάς του, είναι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος, έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός. Δηλαδή βλέπω Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος. Την ώρα που το βλέπω, λέω καλά κρατεί η ιστορία, είμαι ζωντανός» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούττσικος κι όλοι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments