Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Υποψήφιος για βασικός ο Μπα, σενάριο με Εμβιλά στόπερ

Ολυμπιακός: Υποψήφιος για βασικός ο Μπα, σενάριο με Εμβιλά στόπερ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Ουσεϊνού Μπα συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες να είναι βασικός και στη ρεβάνς του Novibet Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ την Τετάρτη.

Ο Ολυμπιακός μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στρέφει την προσοχή του στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο. Σε ένα παιχνίδι όπου ο Μίτσελ θα έχει αλλαγές καθώς και σε αυτό θα έχει απουσίες όπως του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά την αποβολή του στον αγώνα του Σαββάτου στο φαληρικό γήπεδο.

Και είναι πιθανό οι διαφοροποιήσεις να αφορούν και σε άλλες γραμμές των Πειραιωτών. Αναφορικά με το κέντρο της άμυνας στη ρεβάνς του 3-0 στην OPAP Arena με την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Τετάρτη οι 2 βασικοί υποψήφιοι θα είναι οι Μπα και Ντόι. Ο Μπα ήταν βασικός με τον Παναθηναϊκό, όπου είχε την κακή αγωνιστική στιγμή με το λάθος του στην ευκαιρία του Σπόραρ αλλά κατά τα άλλα δεν συνάντησε προβλήματα.
Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να πάει στόπερ ο Εμβιλά και να τοποθετηθεί στο κέντρο ο Σαμασέκου. Είναι και ένα ζήτημα το εάν κάποιοι βασικοί θα χρειαστούν έξτρα ή ειδική διαχείριση. Σε σχέση με την εκδοχή του Εμβιλά ως σέντερ μπακ πάντως είναι κάτι που είχε σκεφτεί και σε άλλες αγωνιστικές περιστάσεις ο Μίτσελ. Πάντως γενικά θα υπάρξουν ορισμένες διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.οσφπ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments