Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες - κυρίως με τον Κανός - αλλά έμεινε στο 0-0 εναντίον του Παναθηναϊκού, που είχε τρεις πολύ καλές στιγμές και έφυγε «κερδισμένος» από το «Γ. Καραϊσκάκης». - Ακυρώθηκε γκολ του Βρουσάι για οφσάιντ του Ελ Αραμπί στο 89'.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του αιωνίου του αντιπάλου, του Παναθηναϊκού στο Φάληρο, αλλά και πάλι δεν νίκησε, μένοντας στο 0-0. Δοκάρι από τον Μπακαμπού και ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν για τα καλά στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πως ξεκίνησαν οι 2 ομάδες

Το pregame του ματς είχε το κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού αλλά και μία καθυστέρηση της χρονικής τάξεως των 6 λεπτών, έως ότου καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Για τον Ολυμπιακό, ο Χάμες Ροντρίγκες δεν ήταν καθόλου στα πλάνα του Μίτσελ για το ντέρμπι. Ο λόγος; Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Κολομβιανός είχε εκ νέου ενοχλήσεις και δεν τελείωσε την προπόνηση όπως έπρεπε και θα ήθελε και ο ίδιος.

Το Σάββατο έκανε ένα τελικό τεστ πριν το ντέρμπι. Πονούσε όμως και πάλι και έτσι δεν μπήκε καν στα πλάνα για το ντέρμπι του Σαββάτου, αποτελώντας φυσικά μία πολύ μεγάλη απώλεια για τους γηπεδούχους. Η διάταξη του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης τέρμα, Σωκράτης και Μπα οι 2 στόπερ, Ρέαμπτσιουκ και Ροντινέι στα 2 άκρα της άμυνας, κέντρο με Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ, άκρα με Κανός και Μπιέλ και ο Φορτούνης πίσω από τον Μπακαμπού.

Για τον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό, από την άλλη, κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Σάρλια με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Μπερνάρντ ήταν στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Μαντσίνι, δεξιός ο Παλάσιος και σέντερ φορ ο Ιωαννίδης.

Προς το τέλος το ντέρμπι απέκτησε μεγάλη ένταση και νεύρα. Και αυτό διότι μετά την ευκαιρία του Μασούρα στο 90′ και… κάτι ο Βρουσάι σκόραρε από πλάγια θέση μετά από προσπάθειες των Βαλμπουενά και Αραμπί να βρουν τη μπάλα, αλλά το γκολ για το 1-0 δεν μέτρησε με υπόδειξη οφσάιντ στον Αραμπί στο ξεκίνημα της φάσης. Ήταν ένα ωραίο τελείωμα από τον Βρουσάι αλλά το τέρμα δεν μέτρησε.

Η υπόδειξη ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πηγαίνει πρώτα στον 4ο και μετά τον Πορτογάλο ρέφερι Πινέιρο και να βλέπει την κίτρινη. Στο 99′ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είδε 2η κίτρινη για χέρι με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον αγώνα. Μέχρι το τέλος του ντέρμπι, το 0-0 δεν άλλαξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments