Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Να διατηρήσει την υπεροχή του

Παναθηναϊκός: Να διατηρήσει την υπεροχή του

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στοχεύει να επιστρέψει στις νίκες πριν την έναρξη των Playoffs.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων βαίνουν προς την ολοκλήρωση τους λίγο πριν την διεξαγωγή των Playoffs. Δύο αγωνιστικές απομένουν πλέον για να μάθουμε την οριστική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων σε ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί στις  06/03/2023 | 19:30 στο γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Ατρόμητο θα διεξαχθεί στις 12/03/2023 | 19:00 στο γήπεδο του Περιστερίου.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΑ PLAYOFFS

Ο Παναθηναϊκός ύστερα από μια προβληματική εικόνα που παρουσίασε στο Φάληρο με τον ανεβασμένο Ολυμπιακό κατάφερε να διεκδικήσει έναν πολύτιμο βαθμό, αφού ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων αναδείχθηκε ισόπαλος. Πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι που επιφυλάσσει αρκετές δυσκολίες. Μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε στους πράσινους, οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης. Θεωρείται δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός καλείται να κερδίσει και τις δύο αναμετρήσεις για να εξασφαλίσει τους έξι πολύτιμους βαθμούς. Η πιο σημαντική ιδιαιτερότητα του αγώνα της Δευτέρας είναι η μεγάλη επιστροφή του Ισλανδού αμυντικού Μάγκνουσον, δίνοντας βάθος στην ”αρμάδα” του Σέρβου τεχνικού.

Η αλήθεια είναι πως πέρασε ένα ” βάναυσο φεγγάρι ”, ύστερα από την θλάση που υπέστη στην αριστερή γάμπα στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τους κιτρινόμαυρους. Ο ”Μάγκνια” ήταν και συνεχίζει να αποτελεί βασικό γρανάζι στην ανάπτυξη της πρώτης γραμμής, ως ένας στόπερ που προωθεί τις κατάλληλες πάσες, καθώς προσφέρει ισορροπία με τις ικανότητες που διαθέτει. Η απουσία του παίχτη στέρησε ως έναν μεγάλο βαθμό τις υπηρεσίες των πρασίνων για εννέα αγωνιστικές σε ματς τύπου ΠΑΟΚ{αγώνες κυπέλλου} όπου οι πράσινοι εγκλωβίστηκαν στις πιέσεις των αντιπάλων. Παράλληλα μοναδικός απόντας αποτελεί ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ο οποίος ακολούθησε το πρόγραμμα θεραπείας με το πρόβλημα στο δικέφαλο.

Ώστε ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση;

Να θυμίσουμε άλλωστε πως και στην διάρκεια του πρώτου γύρου μετά την ισοπαλία{1-1} με τον Ολυμπιακό, οι ”Πράσινοι” έκαναν στην συνέχεια το δύο στα δύο, περνώντας από το Αγρίνιο με {0-1} και επικράτησαν επί του Ατρομήτου με {2-0} στο ”Απόστολος Νικολαίδης”. Το γήπεδο της Λεωφόρου αναμένεται για ακόμα μια φορά να είναι καυτό, ύστερα από την εξαιρετική φετινή προσπάθεια των πρασίνων έως και την τελευταία στιγμή να εξασφαλίσουν ότι καλύτερο είναι δυνατόν. Στο κυνήγι της πρώτης θέσης ακολουθούν οι ΑΕΚ και Ολυμπιακός με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πετύχουν το απόλυτο, αφού θα ”διασταυρώσουν τα ξίφη” τους την τελευταία αγωνιστική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments