Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Αγκαλιά με τον πνευματικό που τους γνώρισε [pics]

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Αγκαλιά με τον πνευματικό που τους γνώρισε [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: «Ο άνθρωπος αυτός, έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση συναντήθηκαν με τον πνευματικό τους, πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, μέσω του οποίου και γνωρίστηκαν, όπως έχει δηλώσει ο «Ντάνος» του Survivor. Το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες από τους τρεις τους στο Ιnstagram και συνόδευσε την ανάρτηση με ένα μακροσκελές μήνυμα για τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη.

Αναλυτικά, η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε:

«Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός , έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του. Από τους ελάχιστους πατέρες που ενδιαφέρονται πραγματικά και αγαπάνε τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει. Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από στους Αγίους Ισιδώρους και δεν μερίμνησαν να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε .

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνεί για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου Σταυρού».

Λόγος γύρω… από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (26/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Ο γνωστός επιχειρηματίας, που του έχει κλέψει την καρδιά η Δήμητρα Βαμβακούση (δείτε εδώ φωτογραφίες τους) μετά την ανακοίνωση ότι θα μπει στην Γη της Ελιάς, θα ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και θα βρεθεί σε ένα αρκετά ενδιαφέρον cast.

Ο προπονητής θαλάσσιου σκι θα πρωταγωνιστήσει στη διεθνή συμπαραγωγή Queen of Heaven αλλά και στην ταινία τρόπου «The sessions: a hip hop horror story».

Σε ό,τι αφορά την πρώτη ταινία θα τον δούμε να υποδύεται τον Άγιο Λογγίνο τον Εκατόνταρχο ανάμεσα σε ένα εκλεκτό καστ με πλειάδα Ελλήνων ηθοποιών που θα τον πλαισιώνει.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που έχουν επιλεγεί για τη σειρά είναι ο Τάσος Νούσιας, ο Γιώργος Καραμίχος, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Μαρία Αλιφέρη, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Νίκος Αναδιώτης, η Κατερίνα Μισιχρόνη, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και άλλοι. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Χρήστου Κούτρα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στην ίδια ταινία θα παίξει και ο Robert Powell, ο θρυλικός πρωταγωνιστής του «Ιησού από τη Ναζαρέτ».

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από αυτή του την απόφαση ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε με την παραγωγή του ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του Survivor all star, όπως είπε στο Night Out.

«Mάλλον δεν συμμετέχω στο All Star γιατί δεν είμαι σταρ! Ίσως πρώτα απ’ όλα για αυτό αλλά από την άλλη, όχι, δεν συμμετέχω γιατί δεν συμμετείχα και σε κανένα από τα προηγούμενα μετά από το δικό μας. Είναι ένας κύκλος που θεωρώ ότι έκλεισε για μένα. Σίγουρα με τιμάει το ενδιαφέρον της παραγωγής κάθε χρόνο, το να θέλει να συμμετέχω ως παίκτης και το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά δεν είναι κάτι που είναι για να ξαναγίνει κατά τη δική μου άποψη. Είναι και μια απόφαση συνειδητή να μην ξαναβρεθώ εκεί ως παίκτης», ξεκαθάρισε αρχικά ο Ντάνος.

Επίσης, αποκάλυψε πως είχε συζητήσει για να παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης «Συζητήσαμε βέβαια με τις παραγωγές κάθε έτους να συμμετέχω κάποια στιγμή ως παρουσιαστής, δεν είχε τύχει. Τότε που το συζητούσαμε μετά από το δεύτερο, εκεί στο τρίτο περίπου που ήταν να γίνει πράξη αυτό, ήταν μια κουβέντα που είχε πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments