Αθλητισμός

Νέα πρόταση Μαρινάκη για Μαυροπάνο – Το “δουλεύει” ο Σωκράτης – Προφορική συμφωνία με Ολυμπιακό

Νέα πρόταση Μαρινάκη για Μαυροπάνο – Το “δουλεύει” ο Σωκράτης – Προφορική συμφωνία με Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Η τιμή των 20 εκατομμυρίων και η καραμπόλα με Ατλέτικο. το... hot καλοκαίρι που έρχεται για τον Έλληνα στόπερ, για την επιθυμία του να γυρίσει στην Αγγλία και το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ, αλλά και τους λόγους που δεν πήγε ποτέ στο Λιμάνι, αν και είχε κλείσει η μεταγραφή του.

Σύμφωνα με τον ευαγγελο μιχο του sportdog  MAYΡΟΠΑΝΟΣ/ΦΕΛΙΠΕ:  είναι και οι δυο στόπερ, Έλληνας και Βραζιλιάνος, με χρηματιστηριακή αξία 15.000.000 και 3.000.000 ευρώ αντίστοιχα, που ενεπλάκησαν τον Γενάρη στα μεταγραφικά ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, “παίζοντας” ουσιαστικά για την ίδια θέση. Στην αγγλική πιάτσα agents (και όχι μόνο) πάντως θεωρούν πιθανή την καλοκαιρινή μεταγραφή του Μαυροπάνου στη Νότιγχαμ! Αυτή είναι… είδηση, πως η Νότιγχαμ θα πάει για τον Μαυροπανο, αρκεί βέβαια η τελευταία να μείνει στην Premier League την επόμενη σεζόν!

Πάμε τώρα και στο “στόρι”…Το “Kicker”  προ 3ημερου ήταν εκείνο που αποκάλυψε πως στις τελευταίες ημέρες του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού η Φόρεστ κινήθηκε για τον στόπερ της Στουτγάρδης αλλά χωρίς να υπάρξει deal done.

Και είναι αλήθεια πως η αγγλική ομάδα, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, στις 31 Ιανουαρίου πήρε τελικά στόπερ που χρησιμοποιείται κιόλας απο τον κόουτς Κούπερ. Όχι βέβαια τον Μαυροπανο αλλά τον 31χρονο Φελίπε! Βραζιλιάνο, απο την Ατλέτικο Μαδρίτης, με παρελθόν στην Πόρτο, πληρώνοντας 2.300.000 ευρώ ως transfer fee. Σημειολογικά να υπενθυμίσουμε πως μέσα στον Γενάρη το όνομα του Φελίπε είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: θα μπορούσε πάντως τότε να είχαμε και… καραμπόλα αφού η ομάδα του Σιμεόνε όταν απέτυχε να συμφωνήσει με την Λέστερ για την αγορά του Τσαγκλάρ Σουγιουντσού (ο Τούρκος σεντερ μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όταν και θα μετακομίσει στην Μαδρίτη), κινήθηκε να πάρει δανεικό για 6 μήνες τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο απο την Στουτγάρδη με υψηλό loan fee. Mε το γερμανικό κλαμπ, που δίνει μάχη για την παραμονή της στην Bundesliga, να μην συγκινείτε και η υπόθεση να μένει εκεί. Μάλιστα η Ατλέτικο παρότι δεν πήρε στόπερ πούλησε τελικά τον Φελίπε στην Νότιγχαμ κι ας έμεινε με 3 στο ρόστερ της μέχρι το καλοκαίρι…

ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ/2: και όμως, θα μπορούσε σήμερα να παίζει στον Ολυμπιακό αφού ουσιαστικά το φθινόπωρο του 2017 και ο ίδιος είχε συμφωνήσει με τους “ερυθρόλευκους” αλλά και ο ΠΑΣ, για να τον έπαιρναν το καλοκαίρι του 2018. Θα ήταν ο “αντι – Ρέτσος”, που λίγους μήνες πριν είχε πουληθεί στην Λεβερκούζεν με το ποσό ρεκόρ των 20.500.000 ευρώ (οι Γερμανοί είχαν εξαγοράσει και το ποσοστό μεταπώλησης απο τον Ολυμπιακό). Σύμφωνα δε με τον μανατζερικό μύθο ο ίδιος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε πολύ καλή άποψη για τον ανερχόμενο (τότε) υψηλόσωμο Έλληνα αμυντικό του ΠΑΣΕκείνη η προφορική συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών ήταν υπό την (μοναδική) αίρεση να μην προέκυπτε δελεαστική πρόταση απο το εξωτερικό! Για να έρθει όμως, απο την Αρσεναλ και με κάθε μυστικότητα -προκειμένου να μη το μάθουν στον Πειραιά και ενεργοποιηθούν για να μεταπείσουν τον Μαυροπάνο – οι Χριστοβασίληδες (πατέρας και γιός) , μαζί με τον ατζέντη του παίκτη (Κωνσταντίνος Φάρρας) τον έβαλαν πρωτοχρονιάτικα στο αεροπλάνο για τον Λόνδίνο και 4 Ιανουαρίου του 2018 ανακοινωνόταν απο τους “κανονιέρηδες”, με τον ΠΑΣ να εισπράτει 2.150.000 ευρώ!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments