Ελλάδα

Σήμερα η κηδεία της Ιφιγένειας – Δεν έχουμε ακούσει μία συγγνώμη, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Σήμερα η κηδεία της Ιφιγένειας – Δεν έχουμε ακούσει μία συγγνώμη, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

«Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, στις 11:00 είναι η κηδεία της στα Γιαννιτσά», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού

«Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, στις 11:00 είναι η κηδεία της στα Γιαννιτσά», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού που έχασε τη ζωή της στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, Στέλιος Σούρλας.

«Ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν. Οι οικογένειες των θυμάτων περιμένουν μία ειλικρινή συγγνώμη την οποία δεν έχουν ακούσει», πρόσθεσε ο κ. Σούρλας.

Τέμπη: Σήμερα απολογείται ο σταθμάρχης της Λάρισας

Σήμερα απολογείται ο σταθμάρχης της Λάρισας, στη βάρδια του οποίου έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο 59χρονος είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία και πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια, αλλά και για διατάραξη συγκοινωνιών.

Εν τω μεταξύ, χθες ολοκληρώθηκε η εξέταση DNA όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. από τα 57 θύματα.

Η έρευνα, ωστόσο, δεν έχει σταματήσει καθώς αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σχετικά με την ενημέρωση των συγγενών των θυμάτων η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου χθες ανέφερε: «Αναφορικά με τη διαδικασία ενημέρωσης των συγγενών των θυμάτων, η οποία συνεχίζεται, από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της Ελληνικής Αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους, δίνεται ο απαραίτητος χρόνος στην οικογένεια κάθε θύματος καθώς δεν πρόκειται για μία τυπική διαδικασία αλλά απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments