Αθλητισμός

Εμμανουήλ Καραλής: ”Αργυρός” στην Πόλη ο Manolo με άλμα στα 5.80μ.

Εμμανουήλ Καραλής: ”Αργυρός” στην Πόλη ο Manolo με άλμα στα 5.80μ.

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέταξε στα 5.80μ. και έζησε την μεγαλύτερη και πιο σημαντική στιγμή της αθλητικής του ζωής, καθώς μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για το χρυσό μετάλλιο, εν τέλει κατέκτησε το αργυρό στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου. Ο Νορβηγός Γκούτορμσεν πήρε την πρώτη θέση.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στο άλμα επί κοντώ, το οποίο είναι και το πρώτο του σε μεγάλη διοργάνωση.

Ο Manolo χρειάστηκε να πετάξει στα 5.80μ., με την πρώτη προσπάθεια μάλιστα και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, ενώ στη συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5.85μ., επίδοση που αν την έφτανε θα έφευγε με το χρυσό από την Κωνσταντινούπολη.

Πρώτος στο βάθρο θα ανέβει ο Νορβηγός Γκούτορμσεν με άλμα επίσης στα 5.80 ενώ στο βάθρο μαζί με τον Καραλη θα ανέβει ο Πολωνός Λίσεκ.

Είναι το πρώτο μετάλλιο σε μεγάλη διοργανωση για τον Έλληνα πρωταθλητή και το δεύτερο για τα ελληνικά χρώματα στην Κωνσταντινούπολη σε λίγες ώρες, έπειτα από το χρυσό του Τεντόγλου στο μήκος.

Ο Καραλής πέρασε εύκολά τα 5.40, με τη δεύτερη το 5.60, με την πρώτη το 5.70 και το το 5.80 ενώ είχε τρεις αποτυχημένες στα 5.85, επίδοση που την έχει πάντως, αφού πριν από λίγες ημέρες έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ στο ΣΕΦ με 5.86.

Παρών στο στάδιο ήταν και ο Μίλτος Τεντόγλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments