Αθλητισμός

Ρονάλντο και η ιδέα του Ιταλού ιερέα διεθνής επικαιρότητα

Ρονάλντο και η ιδέα του Ιταλού ιερέα διεθνής επικαιρότητα

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO,GAZZETTA DELLO SPORT INSTAGRAM

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε βοήθεια στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία,Ιταλός ιερέας έριξε χοντρό αλάτι από τις εξέδρες για να κερδίσει η Σπέτσια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έδειξε για ακόμη μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπο του. Συγκλονισμένος από τους καταστροφικούς σεισμούς, που επληξαν πρόσφατα την Τουρκία και την Συρία, με τραγικό απολογισμό περισσότερους από 54.000 νεκρούς, ο διάσημος Πορτογάλος, έκανε μια εντυπωσιακή δωρεά για την υποστήριξη των πληγέντων.

Οπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», ο CR7 έστειλε στις δύο χώρες, σκηνές, δέματα με τρόφιμα, μαξιλάρια, κουβέρτες, παιδικές τροφές, γάλα και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Τα τελευταία χρόνια ο 38χρονος Ρονάλντο, έχει επαναλάβει αρκετές φορές ανάλογες πράξεις, αποδεικνύοντας την αλληλεγγύη και τον αλτρουισμό του.

Το 2020, έκανε μια τεράστια δωρεά στην ΜΚΟ «Save the Children», για την υποστήριξη των παιδιών της Συρίας, ενώ χρηματοδότησε ένα κέντρο καρκίνου στην Πορτογαλία και προσέφερε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ σε νοσοκομεία της πατρίδας του, κατά την διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός. Και τρία χρόνια νωρίτερα, ο Πορτογάλος επιθετικός της Αλ Νασρ, κάλυψε όλα τα έξοδοα θεραπείας και νοσηλείας ενός βρέφους που έπασχε από εγκεφαλική νόσο.

Serie A: Ιταλός ιερέας έριξε χοντρό αλάτι από τις εξέδρες για να κερδίσει η Σπέτσια

Ούτε και σήμερα κέρδισε η Σπέτσια.

Παρότι στο γήπεδο της βρέθηκε ιερέας ο οποίος πετούσε πριν το παιχνίδι χοντρό αλάτι για να ξορκίσει την κατάρα η Σπέτσια έμεινε στο 0-0 με τη Βερόνα σ’ αγώνα της Serie A. 

H Σπέτσια έχει να κερδίσει από τις 15/1 (1-0 την Τορίνο) και είναι σε δύσκολη θέση. Είναι στην 17η θέση έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από την Βερόνα που είναι στο -3. 

Τόσο η μια όσο και η άλλη δίνουν μάχη για την σωτηρία! 

Ρονάλντο: Παιδάκι στη φυσούνα του φώναξε πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος

Η Αλ Νασρ βρέθηκε πίσω στο σκορ το απόγευμα της Παρασκευής (03/03) απέναντι στην Αλ Μπάτεν όμως με τρία γκολ στις καθυστερήσεις πήρε μία σημαντική νίκη (3-1), που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Σε αυτό το ματς ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και το γεγονός αυτό ώθησε ένα μικρό παιδί να μπει στον πειρασμό να τον “πειράξει” στο φινάλε, λέγοντάς του στη φυσούνα πως “ο Μέσι είναι πολύ καλύτερος από σένα”.

Όσοι περίμεναν ωστόσο πως ο CR7 θα άφηνε το σχόλιο να… πέσει κάτω, διαψεύστηκαν οικτρά, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να εκνευρίζεται από το τρολάρισμα και να του απαντάει ως εξής: “Να πας να τον δεις τότε, γιατί είσαι εδώ;”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments