Ελλάδα

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 56ου νεκρού – Πρόκειται για Σύρο μετανάστη

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 56ου νεκρού – Πρόκειται για Σύρο μετανάστη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του 56ου νεκρού από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του 56ου νεκρού από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η σορός ανήκει σε έναν Σύρο μετανάστη, με την ταυτοποίηση να γίνεται μέσω δείγματος DNA που έστειλε ο αδελφός του από το εξωτερικό.

Οι νεκροί του τρένου είναι συνολικά 57 και πλέον οι ταυτοποιημένες σοροί είναι 56. Απομένει η ταυτοποίηση μιας νεαρής φοιτήτριας αρχιτεκτονικής, με τους γονείς της να δηλώνου ότι η κόρη τους αγνοείται και δεν έχει βρεθεί καθόλου δείγμα DNA στα συντρίμμια που να ταυτοποιείται με αυτό που έδωσαν.

Χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας για τα Τέμπη 

Χιλιάδες κόσμου διαδηλώνουν σήμερα σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο της μεγάλης κινητοποίησης για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. Οι διαδηλωτές κρατούν πλακάτ με συνθήματα έξω από τη Βουλή. Στο σημερινό συλλαλητήριο συμμετέχουν χιλιάδες διαδηλωτές, ενώ δυναμική είναι και η παρουσία της ελληνικής αστυνομίας. Μέχρι και αυτή την ώρα έχουν γίνει 14 προσαγωγές από τις Αρχές.

Η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος ξεκίνησε στις 12:30, την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ στα Προπύλαια.

Ακινητοποιημένα είναι σήμερα λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένα και προαστιακός. Για τη διευκόλυνση των διαδηλωτών, οι συρμοί του μετρό θα κινηθούν 12 με 6 το απόγευμα. Ηλεκτρικός και τραμ θα κυκλοφορήσουν 11 με 5.

Με εντολή της αστυνομίας πάντως οι σταθμοί «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ», «ΟΜΟΝΟΙΑ», «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» και «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» θα παραμείνουν κλειστοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments