Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αύριο τα εισιτήρια για Βόλο, η αστυνομία απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του

ΠΑΟΚ: Αύριο τα εισιτήρια για Βόλο, η αστυνομία απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Ο ΠΑΟΚ βγάζει αύριο, Παρασκευή (10/3), προς πώληση τα εισιτήρια για Βόλο και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από το πρωί να τα προμηθευτούν.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, θα βγουν στη διάθεση του κόσμου την Παρασκευή (10/3) το πρωί και όποιος ενδιαφέρεται για αγορά θα μπορεί να την πραγματοποιήσει από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έδωσαν τα χέρια με τη θεσσαλική ομάδα για πέντε χιλιάδες φιλάθλους (σε πρώτο στάδιο). Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ Βόλος είχε ανακοινώσει πως θα δώσει εισιτήρια σε όλες τις ομάδες στα πλέι οφ, εκτός του Άρη.

Βέβαια η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας με δική της ανακοίνωση απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση φίλων του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (12/3).

“Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων ΠAE Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12-03-2023 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”, αναφέρει η επίσημη ενημέρωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments