Αθλητισμός

Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΑΕΚ – Το πήρε… πάνω του ο Μαρινάκης

Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΑΕΚ – Το πήρε… πάνω του ο Μαρινάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μπορεί ακόμα να έχουμε αρκετές ημέρες μέχρι την σέντρα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι των Ερυθρόλευκων με την Ένωση, όμως οι Πειραιώτες φαίνεται ότι χαμογελούν, μιας και πήραν σημαντική... νίκη.

Πολλές είναι οι φωνές των Ερυθρόλευκων τη φετινή σεζόν σχετικά με την διαιτησία και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί, ιδιαίτερα στα ντέρμπι, με τελευταίο… σκηνικό που τους εξόργισε να είναι το ακυρωμένο γκολ που πέτυχε ο Βρουσάι κόντρα στον Παναθηναϊκό, τέρμα που ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης πάνω στον Ελ Αραμπί, μετά τη χρήση VAR.

Έτσι για ακόμα μια φορά από την αρχή της εβδομάδας οι Πειραιώτες έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η τοποθέτηση οτιδήποτε άλλου εκτός από elite διαιτητή στο ντέρμπι της Κυριακής (12/3) κόντρα στην ΑΕΚ θα συνιστούσε “ναρκοθέτηση του πρωταθλήματος”, ενώ παράλληλα ζήτησε και ξένους ρέφερι σε όλους τους αγώνες τόσο των play off, όσο και των play out.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πετύχει την πρώτη του… νίκη, στο επερχόμενο κρίσιμο ντέρμπι, μιας και οι πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν ότι η ΚΕΔ ο Στιβ Μπένετ αποφάσισαν να ορίσουν elite διαιτητή στην αναμέτρηση της OPAP Arena, ο οποίος μάλιστα θα είναι και από τοπ πρωτάθλημα και μένει να μάθουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να μάθουμε και το όνομά του.

Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: ”Ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ, να επέμβουν FIFA και UEFA

•Όλοι οι αγώνες των play off του πρωταθλήματος θα πρέπει να διευθυνθούν από αλλοδαπούς Διαιτητές. Ιδιαιτέρως δε στους αγώνες μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων του πρωταθλήματος θα πρέπει να οριστούν Διαιτητές από την κατηγορία UEFA Elite. Οι δικαιολογίες περί του δήθεν κόστους μετάκλησης των Διαιτητών αυτών είναι αστείες: οι ομάδες όλες έχουν αποδεχθεί να επιβαρυνθούν με το κόστος Διαιτητών που διασφαλίζουν το κύρος του πρωταθλήματος. Περιττό να πω ότι διαιτητής UEFA Elite θα πρέπει να τοποθετηθεί και στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής, 12.03.2023, μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον οποίο θα διαμορφωθούν οι συνθήκες εισόδου των ομάδων στα play-off. Οτιδήποτε λιγότερο θα συνιστά ναρκοθέτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments