Lifestyle

Μαρία Λουίζα Βούρου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της – Η Μαρία Αντωνά απαντά για πρώτη φορά

Μαρία Λουίζα Βούρου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της – Η Μαρία Αντωνά απαντά για πρώτη φορά

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Η ανάρτηση που έκανε η Μαρία Λουίζα Βούρου - «Είχα ακούσει κάποιες πληροφορίες, δεν την ρώτησα ποτέ παρόλο που πέρυσι συνεργαζόμασταν στο ίδιο ραδιόφωνο», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά.

Έντονες ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα πως η Μαρία Λουίζα Βούρου κι ο Γιάννης Παπαγεωργίου έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά, διατηρώντας άριστες σχέσεις μιας και δεν θα επιθυμούσαν ποτέ να επηρεάσουν με τα προσωπικά τους τον γιο τους, Ιάσονα. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν κάνει unfollow ο ένας στον άλλον στο Instagram.Μέχρι σήμερα οι δυο τους δεν είχαν αναφέρει κάτι για το θέμα. Η επιβεβαίωση, όμως, ήρθε από την Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία με ένα βιντεάκι της στο Tik Tok απάντησε ότι είναι single.

@marialouizavourou♬ The Vibe With Ky Dating vs Relationship – The Vibe With Ky

Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», με την Μαρία Αντωνά, η οποία πέρσι είχε συνεργαστεί με την παρουσιάστρια σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, να αποκαλύπτει πως ήταν κάτι που δεν είχε διαρρεύσει ή σχολιαστεί από την ίδια.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Louiza Vourou (@maria_louiza_real)

«Είχα ακούσει κάποιες πληροφορίες αλλά δεν τη ρώτησε ποτέ, παρ’ όλο που πέρσι συνεργαζόμασταν στο ίδιο ραδιόφωνο… αλλά αφού η ίδια δεν έχει πλέον πρόβλημα και το βγάζει στο TikTok η κοπέλα…», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Είναι ενδιαφέρον ο τρόπος που αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει πάντως. Έχει μία δόση χιούμορ», σχολίασε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι νεότατη, πανέμορφη, έχουν κι ένα αγοράκι νομίζω με τον πρώην σύζυγό της… οπότε ο δρόμος κι όλη η ζωή είναι μπροστά της. Είναι πάντως κάτι που δεν είχε συζητηθεί αρκετά», σημειώνει κλείνοντας η Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments