Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αναμονή για το διάστημα απουσίας του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού

ΠΑΟΚ: Αναμονή για το διάστημα απουσίας του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο κορυφαίος της αμυντικής γραμμής των ''ασπρόμαυρων'' Σβέριρ Ίνγκασον τέθηκε προληπτικά εκτός στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο{12/3}, εξαιτίας των ενοχλήσεων που ένιωσε στη γάμπα και προκάλεσε έντονους προβληματισμούς εν όψει Playoffs.

Οι ”σειρήνες” χτύπησαν στο πρόσωπο του καθοριστικού Ισλανδού Σβέριρ Ίνγκασον, καθώς εξέφρασε τα παράπονα του σχετικά με τις ενοχλήσεις που ένιωσε και την ανάγκη να μείνει εκτός για να μην χειροτερέψει την κατάσταση του. Το παρών του δεν έδωσε στην εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας του με τον Βόλο{1-0} και πλέον το βάρος ρίχνεται στο χρονικό διάστημα απουσίας του παίκτη.

Η περίπτωση του θεωρείται  αναντικατάστατη επιλογή στο κέντρο της άμυνας και είναι αυτός που δίνει σιγουριά στα μετόπισθεν. Δεν είναι τυχαία μεταξύ των παικτών τα αγωνιστικά λεπτά που επιχειρεί να καταστρώσει στο ροτέισον του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η συνέχεια όμως στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος επιφυλάσσει δυσκολίες και μεγάλα ματς, ενώ στο ”στρατόπεδο” του ΠΑΟΚ θέλουν να γνωρίζουν αν υπάρχει θέμα με τον τραυματισμό του Ίνγκασον και τι θα χρειαστεί για να αναρρώσει πλήρως από το πρόγραμμα της θεραπείας του. Έτσι αναμένεται τη Δευτέρα (13/3) να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments