Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Να αξιοποιήσει την κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί

ΠΑΟΚ: Να αξιοποιήσει την κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Μετά το εκτός έδρας νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από τον Βόλο{1-0} μείωσε ακόμα περισσότερο την διαφορά από την πρώτη θέση. Το μόνο βέβαιο θεωρείται πως στις ''μάχες'' των Playoffs θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, καθώς οι αποδόσεις του έχουν ανοδική πορεία.

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Στέφαν Σβαμπ δήλωσε αισιόδοξος για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Για τη διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο: ”Είναι αλήθεια, ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με άλλα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια, δεν δείξαμε αδυναμία. Αυτό είναι μία διαδικασία και συνεχώς μαθαίνουμε”.

Για τη διαφορά επτά βαθμών από την κορυφή: ”Κάνουμε καλή δουλειά, πρέπει να βλέπουμε εμάς. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν θυμάμαι πόσα παιχνίδια κάναμε χωρίς ήττα, μειώσαμε τη διαφορά και θα παλέψουμε για να μειωθεί περισσότερο ώστε να φτάσουμε στους στόχους μας”.

Για το παιχνίδι του: ”Τις προηγούμενες σεζόν είχα διαφορετικούς αριθμούς, φέτος είμαι σε πιο αμυντικογενή ρόλο, έχουμε και τον Κωνσταντέλια θέλοντας να του δώσουμε την ευκαιρία ν’ αγωνιστεί επιθετικά. Είμαι σίγουρος ότι στα play-off θα έχω και ασίστ”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments