Lifestyle

Τουτουτζής: «Ο σύντροφός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς – Φουρέιρα είναι αδελφή μου» [vid]

Τουτουτζής: «Ο σύντροφός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς – Φουρέιρα είναι αδελφή μου» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Τουτουτζής «Είμαι τιμή μου να είμαι στο J2US με την Κατερίνα Στανίση. Λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US ήθελα να φύγω. Σκέφτηκα τα παιδιά μου γιατί μου δίνουν δύναμη»

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε για τον σύντροφό του, τα παιδιά τους, τον οποίο όπως παραδέχτηκε ζηλεύει πολύ. Ο makeup artist παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star», όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στα παιδιά του, αλλά και την αδερφική σχέση που έχει αποκτήσει πλέον με την Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pantelis Toutountzis (@pantelis_toutountzis)

Πιο αναλυτικά, ο Παντελής Τουτουντζής είπε:

«Είμαι τιμή μου να είμαι στο J2US με την Κατερίνα Στανίση. Λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US ήθελα να φύγω. Σκέφτηκα τα παιδιά μου γιατί μου δίνουν δύναμη. Επί μία εβδομάδα τα παιδιά μου τραγουδούσαν “δεν πάω μέγαρο, θα μείνω με τον παίδαρο”. Με τον σύντροφό μου σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Ζηλεύω πολύ τον σύντροφό μου. Έχω ψάξει κινητό κι έχω οδηγήσει τρεις ώρες για να τον τσεκάρω. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός και είναι καταπληκτικός μπαμπάς».

Στην πορεία της συνέντευξής του, μίλησε για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκτός από φίλη και στενή συνεργάτιδά του, είναι και νονά των παιδιών του.

«Είναι αδερφή μου. Αν δεν ήταν στη ζωή μας μπορεί να μην τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά, στάθηκε βράχος δίπλα στην οικογένειά μας» είπε χαρακτηριστικά, για την τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments