Lifestyle

Ζενεβιεβ Μαζαρί: «Έχω συναντήσει φριχτές συμπεριφορές που με έχουν κάνει να κλάψω» [vid]

Ζενεβιεβ Μαζαρί: «Έχω συναντήσει φριχτές συμπεριφορές που με έχουν κάνει να κλάψω» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ζενεβιεβ Μαζαρί: «Εμένα αυτό που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή είναι το γεγονός ότι και δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Και υποστήριξη ακόμα και στα χειρότερα μου»

Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Night Out στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή Art Director αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες και τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα στην επαγγελματική της διαδρομή.

View this post on Instagram

A post shared by Genevieve Majari (@genevievevv)

Πιο συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φρικτή συμπεριφορά έχω γνωρίσει. Συμπεριφορά που έχω γυρίσει σπίτι μου και έκλαιγα, έχω γνωρίσει. Από ανθρώπους που δεν το περιμένεις κιόλας αλλά έχει πάρει το μαχαίρι του Τσάκι, σου έχει θάψει τον λάκκο, αιωνία η μνήμη σου και δεν το έχεις καταλάβει. Γιατί; Πως βρέθηκα εγώ θαμμένη τρία μέτρα κάτω από τη γη και με τον σταυρό; Δηλαδή να κάθεσαι απέναντι με χαμόγελο και να σε κερνάει και τα κόλλυβα σου! Να λες, μα τι φάση τώρα; Πως έγινε αυτό το πράγμα να τρώω τα κόλλυβα μου;».

«Εμένα αυτό που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή είναι το γεγονός ότι και δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Και υποστήριξη ακόμα και στα χειρότερα μου. Γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω γυρίσει σπίτι και έχω πει «έχω κάνει λάθος», «έχω συμπεριφερθεί φρικτά». Πάρε τηλέφωνο και πες συγγνώμη. Είναι εντάξει! Έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθος! Το θέμα είναι πως θα το χειριστείς το λάθος. Πάρε τηλέφωνο και πες «είμαι τεράστιος μαλ…ας, συγγνώμη, απολογούμαι». Εννοείται πως τα έχω κάνει, μέσα από τα λάθη μας μεγαλώνουμε και μέσα από τις συνθήκες δημιουργούμε έναν χαρακτήρα που μπορούμε να ξυπνάμε και να κοιμόμαστε το βράδυ».

«Η οικογένεια μου μού έχει μάθει ένα πράγμα. Ότι το τι ψυχή θα παραδώσεις στο τέλος, όπου και να πιστεύεις παγκόσμια, έχει να κάνει με το αν είσαι εντάξει να κοιμηθείς. Εάν δεν είσαι, μην κοιμηθείς. Πάρε τηλέφωνο και πες, κατέβασε τα ρολά και απολογήσου. Δεν χειρίστηκα σωστά ούτε εμένα ούτε τον τρόπο που σου μίλησα ούτε τον τρόπο που σου φέρθηκα, συγγνώμη» πες» πρόσθεσε, επίσης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο ψυχαγωγικό late night του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments